It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Femeie in mijlocul drumului, intoarcere pe linie continua, neacordare de prioritate la pieton

Adăugat de ionut76
Raportează ca șters! 26

Femeie in mijlocul drumului, intoarcere pe linie continua, neacordare de prioritate la pieton.

16 comentarii

 1. incepatorul

  Stiu ca o sa fiu considerat Gigi contra si o sa primesc multe reprosuri, dar te-as ruga sa imi explici la faza cu pietonul (secunda 20) ce anume a facut gresit conducatorul auto (concret, ce articol de lege a incalcat).
  Pietonul nu se afla pe sensul sau de mers, iar autovehicolul nu a obligat in nici un fel pietonul sa isi modifice viteza sau directia de deplasare.

  • Daca nu este refugiu pe mijloc esti obligat sa opresti cand pietonul incepe traversarea chiar daca e din sens opus…tu ai permis?

  • mad4green

   @diabolik: Nu e adevarat. Esti obligat sa le dai prioritate pietonilor angajati in traversare pe sensul tau de mers.

  • E clar, nu te mai urca la volan….in cazul in care ai…volan, permis etc

  • @diabolik Vezi HG 1391, art 135 alineatul h, ultimele 11 cuvinte.

  • O fi asa….eu cand am luat permisul acum 20 de ani era cum iti spuneam mai sus….

  • Si eu l-am luat acu’ 23 de ani, dar ma „updatez” cit pot, ca sa nu ramin de fraier.

  • @Diabolik 79, in primul rand cred ca ai luat permisul de vreo 18-19 ani (nu de 20) banuind ca te-ai nascut in 79. Apoi, te vad rau, rau tare, chiar negru-n ceru’ gurii (catre ,,incepatorul” – ,,tu ai permis ?”; catre ,,mad4green” – ,,e clar, nu te mai urca la volan…” cand singurul lucru clar e ca ar trebui sa-ti declari permisul tau NUL. Mi-au placut raspunsurile lui ,,jeanbart”date tie, care desi a luat permisul de 23 de ani, incearca sa se mai „updateze” cat poate ca sa nu ramana de fraier (intelegi unde a batut?) Asadar diabolicule, sper sa nu mai intrebi tu pe toata lumea cu aerul de atotstiutor daca are sau n-are permis ori sa nu mai urce la volan, ci mai bine nu te-ai urca tu la volan sau daca totusi, o faci, urca-te singur, pentru ca ceilalti pasageri n-au nicio vina…

  • mad4green

   Sa nu fim asa rautaciosi si sa discutam constructiv. Sper ca diabolik a verificat intre timp si si-a dat seama ca cei care l-au contrazis au dreptate.

   In orice caz, e mai bine si mai sigur pentru toata lumea sa opresti daca ai timp si spatiu.

  • @jeanbart Thumb up! 🙂

 2. Voi vedeti ca masina VIO accelereaza puternic in apropierea trecerii pentru pietoni ? Daca pietonul grabea si el pasul ? Si, ca sa fim corecti, 3 masini nu i-au dat prioritate. Acea trecere pentru pietoni este cunoscuta in Bucuresti pentru nenumaratele accidente grave, cu persoane decedate.

  • @bvbn – nici parinti tai nu au avut nici o vina….

  • @diabolik79 – inainte de a face asemenea comentarii mai bine ti-ai rezolva gravele carente de gramatica de scoala generala (nu e admisibil, om la ~40 de ani sa faca 2 greseli gramaticale in 7-8 cuvinte) si de caracter (sa aduci vorba de parinti intr-o asemenea polemica nu face cinste nimanui).
   Si cu asta sper ca am terminat aceste discutii.

 3. @ionut76 La 0:12 se vede si care e rezultatul acelei „alegeri” 🙁 Niciuna dintre cele trei masini n-avea obligatia legala sa acorde prioritate pietonului, care se afla inca pe celalalt sens de mers la 0:22. Abia la 0:24 intra pe sensul tau de mers si intra in actiune si obligatia care-ti revine in aceasta situatie 😉
  +

  • @bvbn – lasand deoparte caracterul…unde sunt acele greseli gramaticale? Sunt chiar curios….faptul ca nu folosesc diacritice? LOL

  • @diabolik79
   1. caracterul este foarte important, nu ar trebui lasat deoparte;
   2. faptul ca nu folosesti diacritice nu este considerata greseala gramaticala;
   3. trist, foarte trist ca nu ti-ai dat seama de greseli nici dupa ce ti-au fost semnalizate;
   4. iti spun doar o greseala, nu-ti dau chiar mura-n gura, te las sa o descoperi singur pe cea de a doua…ai spus asa: ,,nici parinti tai”…pai nu e voie asa, nu e bine…in acest caz corect este ,,nici parintii tai”, adica se scrie corect cu doi ,,i”;
   5. uite un exemplu corect cu un singur ,,i”: amicului meu, Mihai, ii mai traieste doar unul dintre parinti…cu doi ,,i”: parintii lui Mihai (si NU parinti lui Mihai) au fost foarte fericiti cat timp au fost impreuna.
   Sanatate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!