It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Femeie la volan :)

Adăugat de cosminu
Raportează ca șters! 61

Nu glumesc. Chiar era femeie 🙂
P.S. YouTube imi zice ca melodia de la radio era „Charlemagne”. Misto melodie 🙂

17 comentarii

 1. conduita preventiva zero… se vedea de la o posta ca e femeie 🙂

 2. A incurcat oglinzile – ea tocmai se uita in una, dar probabil in cea de la parasolar. Dupa care i-a scapat rimelul pe jos din sperietura.
  (Dar se lasa fara + din partea mea, din cauza etichetarii…Daca nu ar fi fost femeie, cum s-ar fi intitulat, „barbat la volan”? nu cred…)

  • Dacă nu ar fi fost femeie probabil ca nu ” încurca oglinzile”. Nice try, Ana 🙂

  • Poate nici daca ar fi fost ALTA femeie nu incurca oglinzile. Asa cum nu toti motociclistii sunt donatori de organe, asa cum nu toti biciclistii sunt niste ignoranti care incurca traficul, asa cum nu toti taximetristii sunt niste nesimtiti, asa cum nu toti barbatii sunt misogini.

  • Si da, se pare ca toti barbatii sunt niste soferi excelenti, asa cum rezulta si din abundenta de material de vizionat pe TT…

  • Dacă faci o statistica printre clipurile mele o să vezi că majoritatea șoferilor „nedisciplinati” sunt bărbați. Asta e printre puținele, dacă nu singurul clip, în care este o femeie. Am și menționat, fiind o situație ieșită din comun. Felul cum generalizezi nu este frumos, „Ana” ( nu cred ca ești femeie). Și comentariul cu oglinda și rimelul… Urat. Repet: nu păcălești pe nimeni. Ești aici ca sa trolezi.

  • Uite, n-am sa apas pe „Raportare ca jignitor” (desi este). Prefer sa iti explic: eu comentez situatii, indiferent daca protagonistii sunt femei sau barbati. Si o fac obiectiv (sau ar trebui sa iert femeile care gresesc doar dintr-un soi de solidaritate feminista?)
   Iar simtul ridicolului si ironia vin la pachet cu IQ-ul mai ridicat, care te-a facut pe tine sa crezi ca nu sunt femeie. Si eu aici cam inchei aceasta „conversatie”, numai bine!

  • Da, Ana, ți-am înțeles ironia și ți-am răspuns pe măsură pentru ca am considerat ca nu era nevoie de acea ironie. Dar nu am vrut sa te jignesc.
   Ideea e ca am avut aceasta surpriza neplăcută în trafic și m-am bucurat ca s-a terminat cu bine. De aici tonul amuzat în ” femeie la volan 🙂 ” și nu ” femeie la volan 😡 „. Data viitoare o sa zic ” femeie la volan 😍 ” (sper ca se vad emoticoanele astea ca altfel o sa te confuzez și mai tare)

 3. @cosminu Pentru unii / unele (nu conteaza sexul) liniile alea continue de pe jos dintre benzi (0:09) sunt doar asa de forma, sa fie ceva mai interesant peisajul in apropierea intersectiei.
  +

  • Era foarte grăbită. După faza asta am ajuns la o intersecție unde s-a pus pe banda de obligatoriu dreapta și când s-a făcut verde i-a tăiat fata ăluia de lângă ea. S-a dus drept adică. Nu am lăsat tot filmul ca era plictisitor ( nu e prima/ singura care face asta în intersecția respectiva)

 4. Si tu se vede ca esti barbat de barbat dupa viteza in oras 😉

 5. dupa aprecierea mea aveai 65km/ora cel putin… nu este o scuza pentru cea care a tras aiurea de volan dar nici tu nu conduci preventiv…

  • Numa ce aterizasem 🙂
   Glumesc, dar ai dreptate. Cred ca ai apreciat destul de bine. Nu chiar 65, dar spre 60 sigur aveam. Când am drum liber nu stau cu ochii pe vitezometru. ( pe drumul ăsta limita e de 70, pe celalalt sens 🙂 )
   Nu știu dacă se vede pe film dar deceleram, cu piciorul pregătit pe frână. Nu cred ca frânam în timp util dacă nu eram pregătit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!