It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Femeie la volan, pentru ca e posibil

Adăugat de ZeeKapitan
Raportează ca șters! 62

9 comentarii

 1. Grija cu femeia soferita, ca nici farurile noapte nu le aprinde.

  Trebuie ca ceilalti participanti la trafic sa aiba grija in locul ei.

 2. Andrei Ciocan

  Votat + . Nu le suport, si cu asta basta !

 3. Soferita de linie dreapta :))))

 4. radumanea1

  Cred ca 75% din cei care trec zilnic prin intersectia aia, procedeaza la fel. Femei sau barbati. Sa vedeti ce distractie la ore de varf, cand merg inainte si cei de pe banda obligatoriu dreapta.

 5. astora le trebuiesc smulse oglinzile si bagate-n …. :)))))

 6. 13 minusuri de la cei care procedeaza ca ea!!! Oricum aceasta faza este intalnita si la barbati la greu !!!! Acolo la Universitate, la iesire din pasajul victoria spre titulescu ,chiar si la banala intersectie de la tricodava dinspre moghioros. Mai sunt si altele ,dar nu-mi aduc aminte acum.

 7. E boala grea, asta cu nerespectarea marcajelor. Studiez fenomenul de multa vreme, si am nenumarate clipuri pe tema asta. Ce pot sa va spun e ca, de fapt, majoritatea soferilor ori nu vad marcajele, ori cred cu tarie ca sunt optionale.
  Exista si nesimtiti care le ignora cu buna stiinta, dar sunt o minoritate: taximetristi, soferi pe firme de curierat, diversi smecheri cu mai putine clase decat cercuri are Audi-ul lor pe sigla…

  In clip cred ca vedem o combinatie, pentru ca, surprinzator pentru mine, femeile la volan sunt mult mai nepasatoare si neatente in Bucuresti decat barbatii si apasa mult mai des pe acceleratie. Circula tare, in linie dreapta, fara grija prioritatii, fara sa foloseasca prea mult oglinzile si fara sa ia in considerare prea mult semnele de circulatie sau marcajele. Circula smucit, calca frana des si atanc, si cauta in disperare sa castige cu orice pret fie si un metru liniar. De ce? Mister. Poate e modul lor de refulare, cine stie 🙂

  Eu dau +, dar la limita pentru ca banuiesc de ce ai luat si multe minusuri. Sunt destui sensibili prin zona care considera ca nu era cazul sa mai opresti dupa aia, sa o mai claxonezi, si sa…. si sa ce? De ce ai taiat filmul acolo? Nu cumva ce a urmat nu te onoreaza?

  Daca ai oprit doar ca sa-i atragi cat de cat politicos atentia, ar mai fi cum ar mai fi. Teama mi-e ca n-ai facut exact asa 🙂

 8. Bine bine, la fel de bine putea fi si un barbat… semnalizarea ta este lipsa. Claxonul in exces, clipul se „taie” exact cand incepe actiunea injuratorul de craciun.

  • @@verdenpom Daca ar fi fost un barbat la volan, titlul era „Barbat la volan, pentru ca e posibil” 😀 Oricine ar fi fost, a cam gresit „intrarea” la 0:19.

   @autor Din cate se vede oprirea e interzisa acolo (0:18), astfel incat manevra de la 0:31 n-a fost in regula. Totusi + pentru film.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!