Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Vezi detailii

Femeile astea la volan

Adăugat de Mihaela
Raportează ca șters! 58

Sa mai ziceti voi ceva de ele 😁😋

 

Straduta cu dublu sens. Cand ma apropii imi dau seama ca 2 masini asteapta (dupa cum erau de iritati soferii, de ceva vreme) sa treaca si ele.

Am incercat sa-i ajut cum am putut, desi 2 masini nu si-au dat seama de ce m-am oprit eu acolo (sigur au crezut ca-s parcata acolo) si s-au bagat in spatiul creat.

 

6 comentarii

  1. Normal, la voi parcarea aiurea pe orice spatiu nedestinat vreunei parcari cu taxa este o normalitate. Ce ma irita in schimb in oradea este parcatul pe trotuar 100%/80-90% desi parcarea cu plata este vis-a-vis… dar deh, trebuie sa platesti. Zona? La policlinica/spital unde sa fim seriosi, s-au marit salariile si nu bani de un abonament anual la 900 de lei/an. Da, pe an. Te costa mai mult bucsile la 2 ani din cauza urcarilor pe borduri + cate o oglinda din cand in cand

  2. Bucurestiul se sufoca de masini pe zi ce trece. Masini peste tot …

    • Se sufoca de proasta gestionare si de tarani care vin din alte localitati, ocupa locurile de parcare si circula cu transportul in comun. La ce folosesc masinile? Doar ca sa se mai duca acasa la cateva luni.

  3. Ajută să semnalizezi atunci când ești oprit(ă) pentru a da voie cuiva, se mai prind oamenii că nu ești staționat. Dar chiar și așa am pățit să fiu depășit în situații asemănătoare.

  4. Foarte multe din „iele” nu stiu cum au primit permisul, eu personal sunt misogin cand vine vorba de femeie-masina, dar ti-am mai spus ca esti o exceptie de la regula.

  5. Mihaela Intentia ta a fost una buna, pacat ca n-a fost corespunzator inteleasa 🙁
    +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.