Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

11 comentarii

 1. Pe ala de la 1:20 il puteai depasi fara sa-ti mai faci singe rau.

 2. lulacanci

  Cum a procedat corect cel cu Ka?

  • Cei care vin din stanga ford-ului, au si ei cedeaza trecerea. Se aplica regula prioritatii de dreapta. Dar in intersectia aia, nimeni nu respecta aceasta regula. E prima data cand surprind pe camera respectarea ei. :))

 3. lulacanci

  Consider respectuos ca nu ai dreptate. Acolo ai cedeaza pentru tramvai, care are prioritate in intersectie fata de oricine. Daca e cum zici tu:

  1. Atunci rondul facut din balize nu ar avea nici un sens, dar nici un sens. Gandeste-te pe toate directiile, daca e cum spui, efectiv se acorda prioritatile in mod normal, cum e intersectia fara balize.
  2. Ce rost are semnul de Cedeaza pentru cei care merg pe Nicolae Iorga? Cel cu Ka-ul, cui ar trebui sa cedeze el trecerea, alora de iesa din parcarea de pe dreapta?

  Accept ideea ca ar putea fi cum zici, nu te contrazic pe tine, doar dezbatem ambele variante, si poate alte persoane vor elucida misterul, in calitate de participanti obiectivi.

  Si mai am un singur argument, un coleg cu o dacie Solenza, venea pe N. Iorga, ca si cel cu Ka-ul, si a virat la stanga pentru a intra pe Cantemir. Din sens opus pe N. Iorga venea o masina de tonaj, nu tir, dar mai mare de 7,5 tone. S-au pupat, logic 🙂 Au decis ca nu sunt de acord cu amiabila si au chemat Politia Rutiera. A venit nenea de la Rutiera, a ascultat variantele celor 2 cu ce s-a intamplat, si mai departe cel cu masina mare a primit amenda si toate alea pentru neacordare de prioritate. Toata vina a mers spre el.

  Trecand la intersectia in sine. Nu pricep nici acum de ce au insistat anumite persoane sa puna sens giratoriu acolo, nu are logica, tocmai din cauza tramvaiului. In urma cu cativa ani cand era o intersectie simpla, cum se putea circula, si acum nu se mai poate? Dar astea sunt intrebari de adresa politiei rutiere sau cui pleaca urechea la plangerile oamenilor care se plang ca stau 1 minute la un semafor, si ca nu pot astepta sa cedeze trecerea cand vin din Cantemir si vor sa iasa pe N. Iorga.

  • @Iulacanci, acolo trebuie semafor, fara alte prostii montate aiurea. Saptamana asta voi face un filmulet cu intersectia respectiva. E nevoie de o dezbatere pe aceasta intersectie. 😉 Oricum, ciudata decizia politistului, zic asta pentru ca nu exista semn de sens giratoriu acolo. L-au scos. 😐

  • maps asa arata in 2014, acum e doar cedeaza, fara giratoriu. De unde venea cel cu tirul arata asa acum, dar fara giratoriu maps_locatie_tir

  • lulacanci

   A, stiu, acolo trebuie semafor clar, multe accidente au fost.

   Nu e semn de giratoriu, e doar cedeaza trecerea pentru ala de venea pe N Iorga.

   Stiu cum arata, ca idee, locuiesc in Cantemir 🙂

 4. Passat B6

  Minus. Cel de la 0:27 trece regulamentar, pietonul nu era angajat in traversare.

  • @Passat B6, eu zic asa: pietonul l-a observat si n-a indraznit sa se angajeze in traversare, dar poate mi se pare.

  • Pietonul a pus piciorul pe trece , nu?! Si oricum, daca banada 1 franeaza pentru a acorda prioritate pietonilor, cel de pe banda 2 trebuie sa isi continue drumul indiferent?! 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.