It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Fentaci

Adăugat de I Drive
Raportează ca șters! 84

Fentacul: o specie tot mai des intalnita, care nu poate sta la coada.

20 comentarii

 1. intr-o zi o sa dai de unul capaos si o sa iasa ceva funy…
  p.s. vezi ca la prima faza eu vad trei pietoni care inca sunt la volan (aveati pieton pe trecere pe sensul vostru de mers)

  • Pietonul merge paralel cu drumul, nu traverseaza.

  • Pietonul nu traverseaza…

  • am vazut de la inceput dar este irelevant cum merge pietonul pe trecere.
   atata timp cat este pe marcajul trecerii si pe sensul de mers, trebuie oprit.

  • Arg, pune, te rog, articolul de lege care te obliga sa opresti in acest caz.

  • Ba, nici aici nu scap de tine? Esti ca raia, n-are treaba, nu cunoaste dar se baga in seama. Ai scos masina din parcare pe zapada? Sau astepti sa se usuce cerneala pe permis?

 2. La ultima faza, cand ai scuar pe mijloc, eu zic ca e ok sa intre mai multi acolo si sa elibereze banda pentru cei care merg inainte (asta daca a venit pe B2, din spatele tau).

  • Nu, nu e ok si nu, nu a venit din spatele meu, in spatele meu asteptau alte masini. Ok e sa iti astepti randul, nu suntem in India.

  • @aladdin … conform căruia articol din codul rutier ?

  • @I drive, am specificat destul de clar cred ca dpmdv ar fi ok doar daca era in spatele tau, nu daca a „facut” coada de pe B1. Din film nu se intelege de unde vine, dar nu mi-e clar de ce nu ar fi fost ok daca venea din spatele tau si ar fi facut exact acelasi lucru ca si tine.
   pug, in situatia aceea, daca B2 e de inainte si stanga si sunt 2-3 care fac stanga iar restul merg inainte, ce rost are sa tii banda B2 blocata pana reusesc sa treaca cei 2-3 care ar avea loc pe spatiul dintre scuaruri? Blocam o banda aiurea pentru ca… cod rutier?
   De altfel, strict pe situatia din film, fordul trebuia sa opreasca in spatele loganului iar autorul sa ramana in spatele fordului pe banda, ca sa fim siguri ca se respecta ordinea (si se blocheaza banda). Autorul conform carui articol l-a ocolit pe cel din fata sa si s-a pozitionat dupa logan? Daca fentacul ar fi venit din spatele autorului, de ce nu ar fi avut dreptul sa procedeze la fel si sa intre si el pe spatiul dintre scuaruri lasand banda libera?

  • @ aladdin
   pentru fluidizarea traficului poate e ok, dar legal nu e.

  • @arg, momentan nu mi-e clar ce articol a incalcat autorul ocolindu-l pe cel care-l preceda si pozitionandu-se pe spatiul dintre scuaruri. Alta era daca erau marcaje de ghidare iar spatiul acela era hasurat.

  • Nu stiu daca e ok, deoarece oricare ti se pozitioneaza in dreapta iti cam obtureaza vizibilitatea.

 3. Nu suport genul ăsta de șmecheri. Din cauza asta niciodată nu le las nici cea mai mica portiță. As zice că merg lipit de cel din față. Pe lângă faptul că sunt nesimțiți iți mai obstrucționează și partea dreaptă de nu te poți asigura cum trebuie, așa cum e cazul primului și celui de-al treilea din clip.

  • La fel procedez si eu, evit pe cat posibil sa las loc intre mine si cel din fata ca sa nu poata baga botul. Adica, daca e ceva, trebuie sa intre voluntar in mine; daca a apucat sa bage botul, asta e, am pierdut, ca nu intru in el (dar in 90% din cazuri nu apuca sa se bage).

 4. zero toleranta ; una e sa vii de pe un drum secundar si alta e sa te pishi pe cei care asteapta in coloana. Pana a duce masina la casare, nu uita sa mai dai o tura prin oras.

 5. Alin Sava

  Intreb si eu: intr-o situatie similara cu cea de la finalul clipului daca se pupa masinile la intrarea pe alee cum decide garcea cine este vinovat (in lipsa marcajelor la sol sau a unei inregistrari video)?

  • OldSchool

   Simplu,se vede clar cine este incadrat corect si cine vine pe flancul drept.

  • Alin Sava

   Unde se va vedea clar, in zgarieturile de pe masini? Idiotul din dreapta va zice ca el era pe banda corecta (si poate nici nu minte, in prostia lui e convins ca tu erai incadrat prost).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!