It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Fentarea coloanei – sport national

Adăugat de cipoc
Raportează ca șters! 57

Cu romanii campioni bineinteles

13 comentarii

 1. furia rosie turbo

  Exista vreun semn cu delimitarea benzilor mai in spate ca pe jos nu se vede vre-o sageata si atunci putem aplica asta: http://www.trafictube.ro/obrazul-foarte-gros/ ,conform careia toti care s-au dat la o parte nu trebuiau sa o faca.

 2. In RuIasiAh lipsesc cu desavirsire sagetile de pe asfalt. Pe bd. independentei au aparut macar indicatoare de preselectie a benzilor care mai rezolva din problema.

  Deci incadrarea pe prima banda pentru directia tot inainte nu mai este neregulamentara pe aici pe la noi prin groapa cu nisip. E insa neregulamentara intrarea in intersectie a celor care folosesc acea banda ca sa sunteze coloana. Deci multumita autoritatilor locale acum poti fenta coloana legal pentru ca lipsesc sagetile care ar rezerva acele benzi doar virajului la dreapta.

 3. furia rosie turbo, in clipul mentionat de tine banda 1 este destinata atit virajului la dreapta cit si deplasarii pe directia inainte. In clipul lui cipoc „cindva” acele benzi erau destinate exclusiv virajului la dreapta insa acum nu mai exista nici indicatoare de preselectie nici sageti.

 4. nu exista sageti sau ceva, dar se vede ca cel putin jumate fac asta in cunostinta de cauza si nu ca s-au ratacit. Cei care merg pe banda din dreapta spre inainte se intalnesc in prima intersectie cu o linie continua si trebuie sa-ti ia fata sa se poata incadra corect.

 5. Mai nou ai marcaje pe independentei, slava cerului.

 6. furia rosie turbo

  Eu sunt de acord cu voi insa pentru unul care nu stie zona sau din alta tara se aplica semnele si desenele.Nu se merge pe stiam ca acolo se face asa.

 7. Sper c-ai observat numerele de iasi:)

 8. TraficMadrid

  Cate voturi pozitive…atatea carnete suspendate in clipul tau! Trecere pe rosu si neacordare de prioritate pietonilor…
  Rosu!?
  Pietoni!?
  …unde?

 9. TraficMadrid

  Furia rosie turbo, nu prea ai dreptate…atata timp cat semaforul are prioritate fata de indicator si marcaj/desen. Oricum ar fi, zeii aia au vazut ca exista semafor, altfel nu opreau pe B2. Obligatoriu au vazut si semaforul aditional pentru dreapta. Deci, NU AU SCUZA!!!!

 10. Ar trebuii camera de filmat la toate semafoarele .. poate dupa ce primesc acasa amenzile conduc si ei cum trebuie ..

 11. TraficMadrid

  Alexinho, cand or primi amenzile acasa, o sa zica saracutii ca nu au fost ei la volan, sau ca fac contestatie…ca nu e omologata camera de pe stalp. Orice numai sa isi faca ei damblaua. :))

 12. Lasa ca in doi ani o sa fie montate camere omologate tot orasul. Sa vedem daca se va schimba ceva atunci

 13. TraficMadrid

  O sa plateasca huligani sa se catzere pe stalpi sa le dea cu spray negru pe lentila :)))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!