It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Feriti-va de magarusi #2

Adăugat de Costin Moraru
Raportează ca șters! 33

Contine putin limbaj licentios si sunetul nu e cel mai reusit 🙂

 1. O specie aparte de nesimtiti: urmaritorii de ambulante
 2. Mi se intampla frecvent faza asta, dar de cele mai multe ori isi cer scuze ceilalti si totul e ok, mergem mai departe. Cocletele insa mi-a aruncat o privire blajina si i-am vazut ceafa prin ea.

17 comentarii

 1. Cristy SB

  Chiar ai dat de idioti care se cred stapani si nu au ce cauta la volan. +++

 2. Andrei Ciocan

  E cu plus. Să știi că de destule ori în mașina de după salvare e un membru ( sau doi ) ai bolnavului. Conform protocolului nu au voie în salvare. Știu pentru că cunosc faza de când se intră în spital, urmăritorul își caută loc de parcare și oricum dacă sunt doi în mașină unul alergă după salvare la preluare. Repet, sunt destule cazuri de acest gen.

 3. Daca urmaresti ambulanta, pui avariile ca sa isi dea seama si ceilalti. Oricum, nu inteleg de ce rudele/apropiatii si-ar risca viata lor sau a altora incercand sa se tina dupa ambulanta.

  • 1. Inspirat la faza cu ambulanta. +
   2. Urmaritul ambulantei este interzis.

  • „Oricum, nu inteleg de ce rudele/apropiatii si-ar risca viata lor sau a altora incercand sa se tina dupa ambulanta.”
   Sper sa nu ai vreodata interactiune cu sistemul medical din Romania sa afli de ce.

  • Ca sa faca pe interesantii, naiba stie. Cu totii avem de a face cu sistemul romanesc, dar nu ajuta la nimic daca esti langa bolnav sau nu, mai ales langa masina de salvare. Dar na astea sunt cazuri clasice de scopul scuza mijloacele sau asa cred ei. Sa imi zica si mie cineva cu ce ajuti daca ajungi odata cu bolnavul la spital sau ajungi cu 10 min mai tarziu?

  • Pentru ca ajungand odata cu ambulanta poti explica personalului medical ce preia pacientul despre ce este vorba. Se castiga timp pretios.

  • RebounD11 Din pacate, am avut interactiune cu sistemul medical, nu doresc la nimeni sa aiba probleme medicale sau orice altfel de probleme. M-am tinut dupa o ambulanta, cu avarii, flash-uri, pana cand la o trece de pietoni salvarea a trecut, iar eu desi eram la 2 m in spate, a trebuit sa opresc pt ca s-au aruncat pietonii, asa ca am renuntat si am ajuns cu 5 min mai tarziu. Pacientul avea probleme respiratorii si un ulcer perforat. Nu s-au atins de el pana cand nu au iesit analizele. Asa ca, nu vad rostul sa ajungi in acelasi timp cu pacientul la spital. Da, stiu ca e greu, mai ales cand e vorba de cineva drag, vrei sa-i fii alaturi la fiecare pas, dar nu ai cum sa ii ajuti, din pacate.
   pug Toate detaliile le transmiti personalului de pe ambulanta. Tot ei iti vor cere actele pacientului pe care le vor lua cu ei. Daca vine un echipaj foarte bun, iar interventia este acasa, iti vor cere si analize, ecografii, radiografii, in functie de caz si daca considera ca ii vor ajuta, bineinteles.
   Cand ambulanta a venit la noi, la plecare, ne-a intrebat daca avem cu ce ajunge, daca nu, putea sa mearga un membru al familiei cu ei.

  • „Nu s-au atins de el pana cand nu au iesit analizele. Asa ca, nu vad rostul sa ajungi in acelasi timp cu pacientul la spital.”
   Eu am patit sa nu se uite la pacient pana nu a iesit plicul la grosimea corecta. Din pacate ala ii rostul ajunsului in acelasi timp cu pacientul la spital.

 4. RebounD11 Din pacate, am avut interactiune cu sistemul medical, nu doresc la nimeni sa aiba probleme medicale sau orice altfel de probleme. M-am tinut dupa o ambulanta, cu avarii, flash-uri, pana cand la o trece de pietoni salvarea a trecut, iar eu desi eram la 2 m in spate, a trebuit sa opresc pt ca s-au aruncat pietonii, asa ca am renuntat si am ajuns cu 5 min mai tarziu. Pacientul avea probleme respiratorii si un ulcer perforat. Nu s-au atins de el pana cand nu au iesit analizele. Asa ca, nu vad rostul sa ajungi in acelasi timp cu pacientul la spital. Da, stiu ca e greu, mai ales cand e vorba de cineva drag, vrei sa-i fii alaturi la fiecare pas, dar nu ai cum sa ii ajuti, din pacate.
  pug Toate detaliile le transmiti personalului de pe ambulanta. Tot ei iti vor cere actele pacientului pe care le vor lua cu ei. Daca vine un echipaj foarte bun, iar interventia este acasa, iti vor cere si analize, ecografii, radiografii, in functie de caz si daca considera ca ii vor ajuta, bineinteles.
  Cand ambulanta a venit la noi, la plecare, ne-a intrebat daca avem cu ce ajunge, daca nu, putea sa mearga un membru al familiei cu ei.

 5. Din păcate, la intersecția de la Dedeman nu ai dreptate. În cazul unui accident ești vinovat.
  Acolo nu există indicatoare „intersecție cu circulație în sens giratoriu” și „cedează trecerea”. Nu orice intersecție cu farfurie zburătoare parcată în mijloc este o intersecție cu circulație în sens giratoriu. Neexistând indicatoare, intersecția este nedirijată și ai obligația de a acorda prioritate vehiculelor care circulă din partea dreaptă.
  În intersecția respectivă există doar acel indicator de ocolire pentru că: (3) Amenajarile rutiere sau obstacolele din zona mediana a partii carosabile se ocolesc prin partea dreapta.

  • Acum am văzut asta. Ajung rar la Dedeman acolo și întotdeauna m-am luat după mulțime. 9/10 îl considera giratoriu. Greșeala mea in cazul asta.

  • Știu că așa procedează majoritatea acolo. Nici eu nu le mai acord prioritatea de dreapta dacă-i văd că s-au oprit înainte să pătrundă în intersecție.

 6. In ambulanta nu ai voie cu pacientul pentru ca fiecare pasager trebuie asigurat prin centuri si de multe ori toate locurile sunt ocupate de cei de pe salvare. Poate ca exista si profitori in spatele salvarilor, dar asta nu prea ai cum sa verifici, asa ca in situatiile de genul cel mai bine e sa nu incerci sa faci pe justitiarul.

  Iar rondul ala nu e marcat ca giratoriu, degeaba claxonezi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!