It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Je m’en fiche – Ep. 15

Adăugat de Slider
Raportează ca șters! 38

6 comentarii

 1. Cat de jeg ai fost la 0:27. Casca ochii la marcaje inainte sa dai blituri ca nesimtitu’! Verdele ala intermitent nu ii girofaru’ tau.

 2. @RebounD11 Se prea poate 🙂
  Pe de altă parte, când știu că/vreau să merg înainte, eu nu blochez o bandă de pe care se poate face dreapta pe verde intermitent. Mă gândesc că ține de gust. Bun sau prost, după caz.

 3. Daca sunt maxim 2 masini doar pe B2 sa zicem ca e de bun simt sa lasi banda de facut dreapta pe intermitent libera, dar sa faci o coloana amboulea cand ai 2 benzi de circulatie nu mai are legatura cu bunul simt, gust sau orice logic. E de prost gust sa fortezi pe cineva care are acelasi drept ca si tine sa fie acolo sa se dea din calea ta pentru ca ai verde intermitent.

 4. Disturbance

  @Slider Nu ai dreptate la 0:27, e de bun simt sa nu dai flash-uri fara sa gandesti cand cel din fata nu numai ca nu are obligatia sa se dea dar si tot dreptul sa se afle acolo.

 5. Nici nu am susținut că aș avea dreptate 🙂 Susțin cu totul altceva. Și nici nu mă încântă că am făcut pe dos tocmai față de ceea ce susțin.
  Cum gândiți că se poate ajunge la mai mult bun simț? Puterea exemplului? Nu prea merge. Ești luat de fraier și se profită de asta. Răspuns cu aceeași monedă? Nici asta nu prea merge. Ajungi exact acolo unde nu vrei să te cobori. Poftim dilemă 🙂

 6. @Slider: imi cer scuze ca am fost un pic mai violent in expresiile din comentariile de mai sus… scrise noaptea tarziu si dimineata devreme, acum mi-am dat seama ca poate nu a fost necesara atata emfaza, dar am justificare personala de ce m-a deranjat asa de tare faza respectiva. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!