It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Figurile din trafic se mai și plătesc…

Adăugat de TraficDeva
Raportează ca șters! 207

Am franat la intrare in localitate sub 60 km/h, mai ales ca in zona este des echipaj cu radar, insa el era ‘nervos’ si a tras de volan ca un apucat sa ma depaseasca pe B1.

As fi schimbat banda sa-l las, dar n-am mai avut timp… Speram ca se prinde, ca nu stateam degeaba pe B2. Nu s-a prins si a fost luat de radar cu aproximativ 80 km /h (eu aveam ~55).

Poate acum se mai calmeaza…

Ce mai caută lumea:
 • pietinii

21 comentarii

 1. nu-i nici o rusine sa mergi pe banda 1 (aia de langa marginea drumului)

 2. Si-a luat-o ala cinstit ,dar ce-ti mai place si tie pe banda 2…

 3. @iuda: Corect. Eu prefer in general pe banda 1 (aia de langa marginea drumului) :), dar aici eram pe banda 2 pentru ca am facut stanga. Noi localnicii stim ca e periculos stanga de pe banda 1 in locul asta… asa ca banda 2 e mai sigura. Va asigur ca nu sunt unul dintre specimenele care si-a ‘cumparat’ banda 2.

  Omu’ cu pariurile nu a avut rabdare sa ma repliez si a tras de volan ca un apucat sa-mi arate mie cine e el sa-mi dovedeasca ca ‘face’ un vRS.

  Pacat ca nu am camera si in spate sa-i fi prins figurile…

 4. @TraficDeva A cam pierdut pariul (0:29) cu viteza 🙂 Cam aceeasi manevra voia sa o faca si celalalt de pe B1 (Laguna parca), dar a renuntat la timp (0:38). Oricum, baietii veseli se pare ca mai aveau un musteriu acolo 🙂
  +

 5. B1 nu e aia de langa axul drumului??? Si eu care credeam ca merg pe B2 🙁

 6. Da, bun asa, un radar pus „in localitate” unde e limita aiurea de 50 desi nu sint nici treceri de pietoni, nici chestii care sa mai ia din vizibilitate, nimic. Inutilitia rutiera in actiune.

  Nu l-am vazut pe ala sa fi fost nervos, atit cit se vede din clip omul parea ca merge natural pe drum (poate cam tare, dar nu e motiv de bucurie ca a luat un radar)

 7. TraficDeva: asa am mai patit si eu la intrare in Ploiesti, cand se fac doua benzi dar e inca linie continua (fiindca banda 1 e defapt o banda pt cei care ies de la Real) si se face discontinua peste vreo 150m. Dar multi nu asteapta linia discontinua, imediat se baga nervosi pe B1 sa depaseasca.

 8. Daca nu era bizon nu-l faceam ‘nervos’ fara motiv, camera lipsa in spate era mult mai concludenta…

  Nu ma bucur ca a luat radar, insa sper ca se mai linisteste si nu mai trage de volan ca un apucat, poate ajunge pe urma altora direct in pod…

  Podul de la intrare e notoriu ca fiind criminal. Din cauza vitezei s-au produs multe accidente mortale cu masini care s-au oprit in el exact sub „Deva”. Daca dai stop cadru vei vedea coroane / lumanari acolo…

  E adevarat ca baietii veseli stau la ciupeala, insa fac si preventie pentru ca e o zona periculoasa. Pe mine m-au educat :), niciodata nu am mai mult de 60 cand trec acolo.

 9. @TraficDeva E ciudata intrarea aceea in Deva (pe sub pod, venind dinspre Simeria), atat in realitate cat si in imaginile filmate 🙂

 10. @TraficDeva
  „dar aici eram pe banda 2 pentru ca am facut stanga.”
  Pe drumul care intra sub pod puteai sa faci stanga direct pe B1 nu pe B2.
  Asta ti-a zis si Iuda si asta au incercat sa-ti „spuna” si cei doi din filmare. 🙂

 11. @Soferu’: citez din comentariul de mai sus ca poate n-ai apucat sa-l citesti pana la capat: 😉

  „Noi localnicii stim ca e periculos stanga de pe banda 1 in locul asta… asa ca banda 2 e mai sigura. Va asigur ca nu sunt unul dintre specimenele care si-a ‘cumparat’ banda 2.”

 12. KarmaCiupeala is served

 13. Jhony-08CIM

  in zidul ala unde scrie Deva am vazut un A8 infipt….

 14. Dupa un infarct 😉

  Ps: sau blowjob-ul secretarei

 15. Dragonfly

  Nu prea-ti place banda 1….

 16. Ursul Grizonat

  Trebuie sa recunoastem ca puena pietinii in pericol. Troatuare, copii, etc…
  Ce le place la curcanii din Deva sa stea la panda, desi pe sectoarele de drum pe care o fac limita d eviteza poate fi usor ridicata la 80, cu concursul aautoritatilor locale. Dar nu se vrea, sa iasa banii din amenzi la fraieri.
  De ce frairei ? Pentru ca nu stiu ca e foame mare pe radare.

 17. Cand faceam Bucuresti – Recas,pe portiunea aia e cel mai indicat sa faci stinga din banda 2,daca ati sti cativspeede gonzales se ciufulesc acolo ca fac stinga din banda 1…
  Si-a metitat soarta,circula o vorba adevarata,cica daca prostia ar lumina Romania ar fi un mare Las Vegas…
  +

 18. Clasica poveste… intr-un fel imi pare bine. Cei care intra pe acolo cu 80+ uita sa franeze cand chiar incepe orasu’ in ciuda giratoriului.

  @Toti_care_o_tin_cu_stanga_de_pe_B1: ori faci de pe B2 – asa http://goo.gl/JUssa1- ori intri prin sensul de la Real inspre sensul din spatele politistiilor – asa http://goo.gl/cnpRB4 – din clip. Stanga de pe B1 acolo inseamna un posibil poc la viteze foarte mari.

 19. cam peste tot b2 e mai sigura decat b1 ….
  din film nu reiese a fi agresiv insa te credem pe tine.

 20. @TraficDeva
  Ba am citit si tocmai de aia ti-am si raspuns.
  Ideea e ca nici dupa ce te-ai incadrat pe banda „safe” (cum o considera localnicii) n-ai avut (macar) intentia de a reveni pe B1…

 21. Poate că ăla chiar este bizon în trafic dar radarul ăla acolo, este o totală mizerie.
  Pustietate totală, nici măcar vreo trecere de pieton desenată dar în schimb are limită de oraş…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!