It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Filtru politie – Piata Alba Iulia

Adăugat de Patrick Alex
Raportează ca șters! 25

Cand unul nu e de ajuns….

Ce mai caută lumea:
 • piata alba iulia

8 comentarii

 1. Atatia militieni si nu au vazut solenza parcata pe trecere? Ce sa mai vorbim de cei parcati pe b1 pana in 25 de metri de trecerea de pietoni? Sau de cel de la 0:12 din stanga oprit pe tot trotuarul?
  De asta nu ii iubeste nimeni, ca stiu doar asa: razie alcool, razie centuri, razie contrl de rutina si la final radar in boscheti sa mai incetineasca traficul deja incetinit.

  • foarte bine punctat;) daca politia ar da la toti care au parcat neregulamentar ar face bani loganuri de 70 000 euro bucata;))

  • Patrick Alex

   pai de asta am postat….s-au inghesuit toti intr-o singura intersectie :)))

 2. Cu atatia „curcani” la un loc,imi faceam o ferma 🙂

 3. 6 militieni si 4 masini, 1,5 masini pe cap de politist – barosaneala, cata risipa de resurse. Nu sunt buni de nimic. ‘verdenpom’ bine zis, nu stiu ce o fi in capul lor, cred ca sunt atat de prosti incat atunci cand sunt trimisi undeva (cum ar fi exemplu de mai sus, Piata Alba Iulia) cu anume scop (sa stea cu radarul, sa verifice taxiuri, sa verifice biciclisti, sa verifice cum sunt parcate masinile), ei doar asta stiu, in jurul lor pot fi 1000 de soferi care au incalcat legea, daca nu sunt acolo pentru asta, nu ii intereseaza. Obiectivul lor e sa isi faca planul pe ziua aia, sa isi ideplineaca misiunea pe ziua aia, nu sa fie in slujba cetateanului si sa aplice legea oriunde vede ca e incalcata. Ori sunt nesimtiti, ori prosti (cred ca putin din fiecare).

 4. P.S. Dar ei pe jos nu stiu sa mearga, sufera de vreun handicap? sa dea amenzi la masinile parcate/oprite ilegal nu au neparat nevoie de o masina.

 5. P.S.2 Nu m-am uitat bine, sunt 6 masini de militie.

 6. Cred ca aveau klima coll stricata la birou da-i in spanac 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!