It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Fire Starter pe banda 1

Adăugat de Sudsemnatu
Raportează ca șters! 46

Cea mai buna banda de devansare: banda 1, se stie.

14 comentarii

 1. Pai se stie, banda 1 cea mai libera, si eu o folosesc . Nu voi intelege niciodata pe cei ce folosesc banda de langa axa drumului , cand celelalte benzi sunt libere. Poate ca eu , ca si altii ca mine, am facut o altfel de scoala de soferi, am permis din 1993, poate atunci scoala era scoala, nu ca acum 🙁

  • mda si eu tot asa ma gandesc dar toti indeamna la B2. B1 cica merge incet si gasesti gurile de canal, balti sau in general drumul e mai prost decat pe B2.
   raman la ideea mea ca indiferent de banda pe care o folosesti, tot aglomerat este. daca mergi pe ideea ca hai pe banda aia ca e mai libera doar ca sa descoperi la intersectie ca e obligatoriu standa/dreapta si incurci circulatia…ai facut o scoala din pom. dar ce conteaza?

 2. yachtmanblue

  Daca faci devansarea cu mai mult de 50km/h da-ti o palma! Daca cei ce merg pe B2 au viteza 50km/h mai da-ti o palma! Asta pentru ca te iei de cei ce respecta limitele de viteza. Daca si tu mergi cu 50km/h atunci cele de mai sus nu sunt valabile. Deci…ce tasta alegi ? 🙂

  • yachtmanblue

   „Daca tu mergi cu 50 km/h …”

  • pentru limba romana apasati tasta 1
   pentru cursuri de legistlatie apasati 2
   pentru hatereala gratis apasati tasta 3

   ce tasta vrei sa apesi?

  • Ai glumit? :))))

  • Da, pai asa merg toti, pe ultima banda, sa le arata eventual vitezometrul 45km/ora care sunt real vreo 35-40, dar cu legea in cap :))))

  • yachtmanblue

   Hei sa iti dau un exemplu’ de natiune care respecta legislatia rutiera in localitati doar pentru ca au constiinta si nu pentru ca au amenzi mari, pentru ca depasirea viteze limita cu 8 km/h, e amendata cu 10 euro, ceea ce e fix nimic la un salariu mediu de 2200 euro.
   Acolo daca limita e de 50km/h, de la semafor toti pleaca de zici ca rup asfaltul dar cum au atins 50km/h merg constant. Nimeni nu bliteaza pe nimeni ca merge pe B2 cu 50 km/h. Nimeni nu devanseaza pe nimeni pe B1 pentru ca merg cu 50km/h. Nimeni nu bliteaza pe nimeni. Nu ai cum sa intelegi din pacate pana nu incetezi sa ii judeci pe ceilalti si nu te uiti mai bine la atitudinea ta.

  • Eu nu am inteles pana la urma ce tasta vrei sa apesi. O sa intuiesc eu ca ai vrut sa apesi pe tasta cu legistlatia rutiera, ca vad ca nu prea o cunosti sau pe unde umbli tu…aia au uitat-o sau poate e alta.

   Art.42. – Când circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule în functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, având obligatia sa revina pe prima banda ori de câte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

   Ai idee ce inseamna SUNT OBLIGATI? EU eram obligat sa circul pe banda 1, ce treaba am eu ca aia nu vor sa faca ce zice legea?

  • Sudsemnatu unde mai pui ca aia ce se inghesuie toti pe B2, e clar ca vor merge mult sub limita de viteza, fiindca fiind aglomerat pe banda lor, e clar ca merg mai incet. Si eu merg pe banda 1 si ii devansez pe toti, mi se pare aiuristic sa ai drum liber, sa te OBLIGE legea sa mergi pe B1, si sa te incapatanezi sa mergi pe B2. Sa vezi ce frumos merg pe B1, iar in sensul giratoriu cum se uita toti cum trec pe langa ei, ei saracii inghesuindu-se pe b2 si aia ce merg inainte si cei ce merg la stanga. Traversez orasul foarte repede, pe B1.

 3. Ce vrei ba? Niste tarani!

 4. ceva frumos, bravo… sa fie primit.

 5. Mie-mi plac aia care intra de pe o strada laturalnica direct pe ultima banda a strazii principale. Si apoi se culca.

 6. Ionut1984

  Va agitati aiurea 🙂 Asta e soseaua Alexandriei. Aici mereu au fost prima banda ocupata de masini parcate si se circula numai pe banda 2. De curand politia a inceput sa imparta amenzi si s-au si ridicat masini de acolo ( un lucru foarte bun chiar daca s-a facut dupa 30 de ani). Pana cand lumea se va obisnui ca acolo sunt 2 benzi utilizabile va mai trece ceva vreme

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!