It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

#Firea

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 40

Afara erau -5 grade. Cum isi duce un parinte copilul la gradinita in Danemarca.

Saptamana asta au fost temperaturi de -10 grade, resimtite de -19.

11 comentarii

 1. Da dar asta inseamna sa ai si pe ce pedala. De exemplu azi nu am putut urca un deal de 7 grade… au uitat sa vina idiotii sa puna sare cu nisip si a venit ninsoarea. Dansa masina ca la prosti… sa mai zic ca era sa imi rup curul pe trotuare? Zero sare, sub zapada derdelus si eu cu trusa de scule in brate. Echilibristica pana la masina

 2. Frumos!

 3. Si care-i rostul clipului?
  Adevarul e ca si se compara traficul si conditiile din Bucuresti cu alea prezentate in clipul asta.
  # prostie mare

  • Ce e mai trist e ca toti cei plecati afara inca mai au drept de vot.

  • Foarte bine spus bnj2.

  • Deaglesun

   bnj2 si soferu, sunteti doi tristi. Cel mai important este ca cei de afara au drept de vot, altfel ar ramane sa voteze astia ca voi care cred ca metroul este o rama de metal.

 4. Comparatia asta e foarte buna. La aia dezapezirea, tot de primar (FIREA) se face? WTF!?
  Totul e perfect in Danemarca, sunt sigur.

 5. Oricate clipuri cu infrastructura facuta pentru bicilete ne vei arata de acolo, nu se va schimba aici pentru nu prea este cum. Mai ales in orase foarte mari. Cladireile nu ai cum sa le schimbi pozitia sa faci troduare mai late, drumuri mai late si sa incape si piste pentru bicilcisti. si in primul rand la cine? Cati dintre soferi ar renunta la masina pentru bicicleta? Ar fi cativa dar un procentaj destul de mic.

 6. Nu vad care ar fi problema la -5 grade.
  Sa ii vad pe danezi pe bicicleta la 30-40 grade, cum e toata vara in Bucuresti

 7. hartdegen

  Pentru cei care nu au inteles rostul acestui clip o sa incerc eu sa explic:

  1. Nu trebuie sa inchidem scolile si gradinitele la prima ninsoare. Trebuie sa ne adaptam si sa facem in asa fel incat orasul sa poata functiona si iarna. Se poate, nu e asa greu. Iarna vine peste tot, nu doar in Romania. Autoritatile nu fac altceva decat sa ascunda mizeria sub pres cand inchid scolile ca sa nu se vada dezastrul din infrastructura si transportul in comun care nu face fata deloc cererii.

  2. Parintii ultraprotectori trebuie sa inteleaga din acest clip ca un copil nu trebuie tinut in casa non-stop pt ca e frig afara sau ca il „trage curentul”. Doar asa se pot cali si dezvolta in persoane care nu sunt sensibile la orice modificare de temperatura. Si vor fi mai feriti de raceli pe termen lung.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!