It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Foarte aproape de accident

Adăugat de IScam
Raportează ca șters! 77

Eram doar eu si camionul pe sensul nostru, iar desteptul din VW mergea pe contrasens cu mult inainte de a ajunge la noi.. Fiind un drum de aproape 2 km linie dreapta, sunt sigur ca l-a vazut pe cel care venea de pe contrasens.  Numai el stie ce a fost in capul lui.

Pocniturile care se aud, e cauzat de nisipul care imi sarea in parbirz, iar scartul de final e de la mine.

15 comentarii

 1. in cartea de legislatie rutiera scrie ca atunci cand o masina din spatele tau face manevra de depasire tu esti OBLIGAT sa nu maresti viteza ori in video tu ai facut exact invers te duci in curul camionului si dupa te miri ca dc intra ala intre tine si camion. ce ai fi vrut sa faca ??!!! depasirea lui e regulamentara ….

  • Mie nu mi se pate ca a marit viteza ci ca a mers constant cu o viteza ceva mai mare decat a camionului, normal ca se apropia de el.
   Ce sa faca ala… la cat de idiot e nu mai avea decat doua optiuni: frontal sau sa-l arunce pe autor de pe drum.

  • Din graba, am pus o virgula aiurea mai sus.

  • Sa maresc viteza? si unde sa ma duc daca o maream? Depasire nu puteam face pentru ca venea cel cu VW din spate, vizibilitate nu aveam. Si daca eram in curul camionului cum zici tu, asta nu ar mai fi intrat intre noi.

  • Nightmare

   In partea din dreapta-jos a imaginii se poate vedea evolutia vitezei, cvasipermanent in scadere. Asadar – una este impresia si alta realitatea.

  • incepatorul

   wbekbew pune-ti ochelarii si uita-te bine in coltul din dreapta jos al imaginii … autorul are 88-89-88-86-84-81-79- 66-55!!! (ultimele 2 cand a calcat frana sa il lase pe idiot sa intre). Nu mareste viteza absolut deloc, dimpotriva franeaza. Depasirea aia e orice doar regulamentara nu.
   @autor: incearca sa te obisnuiesti sa folosesti termenul „contrasens” corect, in prima fraza e bine dar in a doua trebuia spus „cel care venea din sens opus”.

  • Merci, @incepatorul

  • Au si viteza gps pe video si tot hateri sunt :))

  • filmul e foarte scurt si cand filmul incepe ala cu VW e deja in depasire iar autorul e in crestere cu viteza cand incepe filmul. daca era lasat mai lung se vedea si mai clar asa ca viteza din filmare e irelevanta.la secunda 6 ala cu VW de deja intre camion si autor. ca autorul si restul care zic ca nu a marit viteza trebuia ca ala cu VW sa inceapa depasirea la 0:00 ceea ce e imposibil ca nu are ferari. ala cu VW era de MINIM 3 secunde in depasire. Nu-i iau apararea idiotului cu VW care a aproximat gresit totul in cazul asta dar sunt sigur ca autorul a accelerat initial cand l-a vazut ca depaseste. F multa lume face asta in romania pe ideea ” da-l ma in plm ce ma depaseste asta pe mine”

  • @Wbekbew Masina de munca prinde maxim 100. Din partea mea ma poate depăși și un tico, un matiz, o bicicleta. Nu am vreo problema. Dacă ala știe ca are un cazan de VW și de un kilometru stai pe contrasens pentru „depasire”, înseamnă ca are o problema. Trebuia sa opresc pana la zero și eu si cel cu camionul sa treacă el pentru ca? Hai sa nu mai vorbim aiurea..

  • ciucasebi

   @wbekber tu ii fi de la „Siguranta si incredere” la cat sigur esti pe tine.

  • Distanta fata de camionul din fata scade pe tot parcursul filmuletului.
   Conform overlay-ului de la camera de bord viteza masinii nu creste, deci asta inseamna ca cea a camionului scade. Un sofer cu experienta ar fi incetinit cand ar fi vazut asta, mai ales cand avea masina din spate care era in depasire si mai ales cand avea vizibiliate zero pe sensul opus.
   Probabil soferul masinii era cu ochii in oglinda la duba care depasea. A observat prea tarziu ca (,) camionul a scazut considerabil viteza si de aia a fost fortat sa franeze brusc.
   Depasirea este perfect regulamentara, iar daca dist fata de camionul din fata ar fi fost la fel de mare ca la inceputul filmuletului, nu ar mai fi fost nici o problema

  • HaterInTrafic

   @wbekbew numai un $%^&* ca tine putea sa zica asa ceva. Esti genul care il gaseste vinovat pana si pe ala care nu are nicio vina. El si-a mentinut viteza, camionul a incetinit. Si chiar daca ar fi accelerat, ar fi facut-o ca sa ii faca loc vw-ului sa se bage in spatele lui. Dar asta e deja „logica”, mai ai multe trepte de urcat pana la ea.

 2. Coloana sonoră face tot clipul… 😀

 3. Prea multi reisari pe sosele…

  + pentru coloana sonora

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!