Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Forțare. Nu a dat semnal și pune frână să producă accident.

Adăugat de Parpanghel Brother
Raportează ca șters! 41

Forțare cu mare nesimțire. Nu a dat semnal și pune frână să producă accident. Din cauza start-stopului s-a oprit motorul si am avut probleme. Nu a pornit imediat mașina și m-am chinuit sa o repornesc. Scuze pentru cei din spate care stăteau la rand frumos, nu ca nesimțitul care i-a devansat (până aici nici o problemă, că erau două benzi) dar apoi a depășit pe linie continuă și a forțat intrarea fără să semnalizeze. Că dacă semnaliza îl lăsăm frumos și nici nu îl claxonam. Dar și când mi-a pus frână a demonstrat cât de inconștient este.

2 comentarii

  1. Il doar la patina, tupeist. Pacat ca nu astia nu isi gasesc nasul. Militia este inutila si se vede.

  2. Dar de ce nu l-ai lăsat din prima? Era evident ca nu avea alta varianta de a continua drumul. Ca este prost asta e clar după reacție, dar dacă nu l-ai lăsat din motiv de semnal, dar era evident ca trebuia sa între pe banda cred ca și la tine putem bifa o leaca de prostie.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.