Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Fosile la volan

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 45

In toate trei cazurile, este vorba de persoane trecute de mult de varsta pensionarii.

Caz 1 – Trebuie sa stai foarte prost cu vederea ca sa nu vezi ditamai semnul reflectorizant care iti arata  sa o iei prin dreapta.
Caz 2 – In Sandero era o fosila de varsta foarte apropiata de cea a fosilei cu Sandero din Bucuresti.
Caz 3 – „Desteptul” cu Loganul rosu, a inceput sa gesticuleze ca un apucat cand am ajuns in paralel cu el si l-am avertizat.

Ei au permis de zeci de ani, dar nici macar unul nu realizeaza ca vine o vreme cand trebuie sa „depui armele” daca nu mai esti capabil sa le manuiesti. Culmea este ca fosilele acestea platesc cel mai mic RCA.

11 comentarii

 1. Primul macar si-a dat seama, tarziu ce-i drept, ca nu se afla pe sensul bun. Nu ca si asta > http://www.trafictube.ro/unul-invers-altul-daltonist/

 2. Foarte urât titlul, foarte urât.

  Mai apoi, la faza a doua, care-i baiul? De ce ați claxonat și care vă erau intențiile?

  • Sunt 2 benzi. Una pt. intrarea in giratoriu` parasind-o pe alte iesiri decat prima la dreapta, iar cea din dreapta, pentru efectiv virarea la dreapta in sens. El s-a bagat in fata si statea ca balega pe aman2 benzi pt. intrarea in giratoriu`.
   +
   +

  • Da, clar, mulțumesc.

  • Titlul este cat e poate de civilizat in situatia data. Daca primul si ultimul, inca erau doar de 65+, al doilea era exact ca fosila cu Sandero din Bucuresti, numai ca,inca nu avea masina lovita pe toate partile. Sunt curios cati dintre acesti inconstienti au vizita medicala anuala. Dupa cum am spus, cine nu mai este in stare sa conduca, sa depuna „armele”.

 3. :)) educativ maxim

 4. Unii soferi mai de moda veche sunt obisnuiti doar cu oglinda din habitaclu,restul sunt optiuni suplimentare.Plus

 5. @Huffy-Cand era mai tanar,nu rata nicio gaura,intra din prima in cele care trebuia 😉 😛 .Acum,la varsta lui,mai nimereste totusi gaura,dar nu cea corecta.Hahaha,ce ardelean simpatic esti si cu accentul tau specific cu tot.Auzi:”esti pe gaura nepotrivita…”.Tare asta ! +

 6. @Huffy 0:12 Mai este si-o linie continua acolo, dar pentru cei care considera ca e doar optionala, nici asta nu reprezinta nimic. In a doua secventa, pe timp de zi se vede mult mai clar (0:33-0:37).
  La ultima faza, daca nu le foloseste, pot sa ramana pliate. Economiseste cateva secunde la urmatoarea oprire, cand nu mai trebuie sa le rabata din nou 🙂
  +

 7. In Sibiu se circula aproape la fel de prost ca in Bucuresti! Macar aia au scuza ca asa sunt crescuti, cu o alta mentalitate. Dezamagirea e mai mare cu cat sibienii ar trebui sa aibe o mentalitate mai buna, nemteasca…
  Foarte multi nu stiu sa foloseasca benzile, sa foloseasca sensurile giratorii (care sunt destule in oras), oglinzi si nu stiu sa respecte regulile de circulatie. Si culmea, tot ei sunt nemultumiti cand ii mai claxonez sau nu-i las sa faca magarii. Sunt foarte dezamagit si de aspectul acesta legat de orasul Sibiu… spiritul german a disparut!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.