It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce-a fost asta??

Adăugat de Ana.T
15

Incidentul (ȋncă neidentificat) e de aseară, se petrece pe bucata dintre Poligrafiei şi Băiculeşti, ȋn apropiere de Combinatul Fondului Plastic. Mai aveam puţin până să fac dreapta pe pod, când s-a auzit izbitura. Am ezitat, dar in final nu am oprit acolo, nu e o zonă grozavă după căderea ȋntunericului.

Rezultat: nişte zgârieturi minuscule şi aproape invizibile pe portiera dreaptă, neregulate, se remarcă una care sugerează că a fost vorba de un obiect cu o muchie cam ascuţită.

Nu ȋmi pot da seama ce a fost, ceva păreri?

10 comentarii

 1. Vreun bun samaritean, care vrea sa te lase fara bunuri 🙂 Pe carosabil nu era nimic, nu atarna niciun cablu, nici vorba de o piatra sarita, mai ales ca lovitura ai primit-o in portiera.
  Sau vreun caine turbat cu ochelari de soare.
  Daca nau ai drum pe acolo, fii cu bagare de seama 🙂

  • M-am gandit si la varianta asta, mai ales din acest motiv nu am oprit. Sau poate era ceva pe jos, dar nu se vede (s-au mai facut lucrari prin zona) – si a ricosat cand am trecut cu roata peste.
   In orice caz, asta seara am schimbat traseul.

 2. *Daca mai ai drum pe acolo, scuze pt greseala.

 3. Depinde unde ai remarcat pe portiera acele zgaraieturi , ca poate a picat ceva de la stalpii de iluminat.

  • Nu stiu ce sa zic, dar dupa cum arata singura zgarietura oarecum vizibila plus celelalte semne mai sterse, pare ca din lateral a venit obiectul cu pricina, nu de sus. Am sa incerc maine dimineata o poza, sa vad daca se distinge ceva inteligibil.

 4. Oarecum, in locul ala este poteca pe care urca aia de la 331 de jos, de sub pod.

  • E ceva mai in fata poteca (niste trepte, de fapt), pe langa pod

  • Am inteles care poteca, am vazut acum mai jos pe link-ul de la arg. Uitasem de ea, sau n-am bagat-o in seama de obicei.

  • E cam jos si departe Poligrafiei, ma indoiesc ca o piatra ar fi strabatut in asa hal toate tufisurile ca sa ajunga la mine…Si daca ar fi venit tocmai de acolo, sigur facea o gaura in portiera 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!