It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Ce-mi plac mie astia ca tine care arata ca au camera :)))) isi baga ala „penisul” in camera ta :))))

  • Comentariu de hater ! Ai gresit siteul baiatul meu

  • Ana Grama T. Noiman

   Omul voia să arate că individul cu Ford-ul a greșit de două ori. Prima dată pentru că întoarcerea pe trecerea de pietoni este interzisă. A doua oară pentru că a început manevra de întoarcere fără să se asigure dacă vine cineva pe banda 2.
   Dar știi cum e, fiecare comentează fix ce are în cap. Iar tu pari să ai în cap exact ce zici că își bagă în camera lui.

 2. Omul a vrut sa traverseze regulamentar, a se vedea si semnalul. Numai ca te-ai bagat peste el si l-ai obligat sa traverseze pe langa trecere.
  Ca idee pentru viitor, cand vezi semnalul pus fii atent ca sunt 90% sanse ca respectivul sa schimbe directia de mers indiferent de ce se intampla pe banda alaturata.

  • Ana Grama T. Noiman

   Traversare este atunci când ești pieton, când ești cu mașina se numește întoarcere, iar întoarcerea este interzisă pe trecerea de pietoni.
   Sper că ai glumit.

 3. Cristy SB

  Ce merita sa-i tragi una cu masina si sa-i iei carnetul+bonus dintii !

 4. cipdmail Comentarii inutile, „explicatii” care nu intereseaza pe nimeni etc. dupa neasigurare la schimbarea directiei de mers si intoarcere pe trecerea pentru pietoni.
  +

 5. Ce-mi mai „plac” mie idiotii astia care,desi incalca la rafala o gramada de articole din CR,tot ei sunt cu gura mare.Asta are si o explicatie,in opinia mea:
  -daca te vede mai tanar decat el,textul lui e cam asa:”ai vazut ca am pus semnal,unde te bagi?Ce va mai grabiti voi astia tinerii!”
  -daca te vede mai in varsta(de obicei dupa culoarea parului),textul e:”Ce-i ba ghiujule,n-ai nepoti de plimbat si te-ai urcat in masina sa aplici legile pe strazi?”

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!