It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am fost pe aproape…

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 140

Am calcat pedala pana jos bazandu-ma pe ABS. Nu stiu daca a fost cea mai buna solutie dar important e ca m-am oprit la timp.
Individul iesea de pe o strada cu sens unic in directia opusa fata de cea din care venea el. Deci practic era pe interzis.

11 comentarii

 1. era cam singura solutie.. doar cand n’ai abs, daca e mazga sau ud pe jos, nu e bine sa apesi pedala pana jos:)

 2. ieseni ….ce sa le faci….

 3. mie unul mi se pare prea exagerata si disperata frana ta…

 4. ar fi trebuit sa conduci umpic mai preventiv. nu e un repros, nu vreau sa incep discutii interminabile… e doar o parere…

 5. Cu siguranta altceva nu aveai de facut. ABS sau fara… Risti si apesi… Totusi,tind sa cred ca intr-o astfel de situatie,reducerea preventiva a vitezei ne-ar scapa de multe posibile incidente…

 6. e ok asa bine ca nu ai tras de volan sau alte chesti (aduca te dadeai jos si tineai de usa :)) 😀 ) +

 7. Curba aia e tare aiurea , plus ca mai sunt idioti care ies de pe aceea strada fara sa se asigure, dupa mine ai procedat corect. +

 8. nu a-ti mai invatat ca abs-ul nu iti ajuta neaparat franarea ?! ABS-ul este sa ai directie, sa poti vira evitand un pericol !

 9. vizionati si voi clipuri pe youtube ca sunt atatea slava domnului. Sunt pentru toate tipurile de sisteme de siguranta.
  pt abs: http://www.youtube.com/watch?v=-JB2fpM-R7A

 10. @ia_db Este demonstrat faptul ca frinarea cu abs este mai eficace (distanta de frinare mai mica cu pedala „la fund”) decit atunci cind te duci sanie.

 11. Bre @jeanbart corect e demonstrat. Frinarea cu abs e eficace pe suprafete plane si uscate. In rest e cum o da domnul.
  As isca o dezbatere, insa ma opresc aici. Incearca un abs pe o suprafata cu multe denivelari mici si cu ceva praf pe deasupra. ( gen piatra cubica ). Sa-mi spui atunci daca abs-ul te-a scos din probleme. Ca pe mine era sa ma bage in mormint.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!