It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

4 comentarii

  1. Toate ca toate dar mi-a placut ultima faza de final. Mi-a placut si de tine dar mai ales de cel din fata ta, pentru ca a facut ce trebuie, trecand de intersectie chiar daca era rosu, si s-a dus chiar si mai in fata cand te-a vazut pe tine ca n-ai loc. Asta inseamna sa fii sofer din punctul meu de vedere: sa fii atent la mediul inconjurator intotdeauna.

  2. Duduia de la secunda 20 are simtul de conservare pe minus .. L-a vazut pe ala cum a trecut pe banda 2 dar nici ca ar fi intors putin capul spre stanga sa vada daca nu mai vine vreun nebun . Inteleg ca ai prioritate pe trecere, dar nu trebuie sa treci ca o vita

  3. +

    Ti-ai pus capac la paharul de cafea :))

  4. @Morfinox, zilnic vadem specimene de genul asta. Sunt de acord cu drepturile pietonilor, dar foarte multi nu tin la viata lor. Daca duduia de la 0:20 era cu 3m mai in fata, nu avea nici o sansa. Multi pietoni urla dupa drepturi, dar uita ca au si obligatii. Cel mai bun exemplu este maimutoiul de la 2:27, care prefera sa treaca prin spatele meu, desi am oprit in asa fel incat sa poata trece civilizat si legal pe trecere.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!