It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

A fost sau n-a fost?

Adăugat de JAX
Raportează ca șters! 37

Indiciu: la mine semnalizatoarele de direcție sunt pe mijloc, între faruri.

Posibil scenariu: m-au văzut de la distanță printre copaci că trec pe B1 și au crezut că vreau să fac dreapta. Pe Streetview apare că la un moment dat pe strada de pe care au ieșit ei (Cameliei) e un semn de STOP, semn care nu se observă pe video.

La final doamna cu domnul au plecat probabil convinși că eu sunt vreun amețit care nu știe ce vrea.

Locația: Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Găgeni cu Cameliei.

 

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/fost-fost-2/

21 comentarii

 1. Eu nu plec niciodată de pe loc doar pentru că acela de pe drumul principal semnalizează dreapta.
  Aștept să văd că se și încadrează în viraj.

 2. Andrei Ciocan

  L-ai derutat. Se mai întâmplă.

  • L-a derutat necunoasterea, ca nu faci dreapta de pe B2…

  • Ce l-a derutat??? Indicatorul STOP??? Atunci ii recomand sa se duca pe Gh. Doja sa-si lase permisul.

 3. Poate a fost derutat de semnalizare, dar comportamentul lui lasa mult de dorit. Parca altfel suna: „M-a derutat faptul ca ati semnalizat si de aceea m-am bagat, crezand ca faceti dreapta. Imi cer scuze” fata de „Ai semnalizat dreapta. Tu esti de vina ! „.

 4. Avea STOP toata ziua! Si variante precum „aveai semnalul dat”, „faci dreapta”, nici nu trebuie sa existe. Dar, ma rog, nu trebuie sa ceri de la cineva, mai mult decat poate da. Ma bucur ca n-a fost vreun smecher sa iasa la bataie, ca asa se intampla deseori. Plus pt video!

 5. @JAX
  Deci tu ești de vina ca dai semnal când schimbi banda. Lol. I-ai derutat neuronul.

 6. Stai ca eu nu inteleg ceva… Tu esti cel care isi cere scuze?!? De ce, ca-s ei cu gura mare? Si cum te-au ajuns dupa un minut, a intors ala si a venit dupa tine ca sa-ti faca morala? Ca dupa aceea vad ca iar intoarce.

  • „Vreau să clarificăm asta”, zice doamna din dreapta șoferului. I-a ros tare de au venit în urmărirea mea.

 7. Ca sa vezi, cu un claxon poti schimba itinerariul unor persoane.

 8. In intersectia aia intr-adevar e delicata treaba, eu incerc sa nu schimb banda acolo pana in intersectie chiar din motivul asta, ca daca semnalizez il derutez pe cel care vine din dreapta (da, conform legii el nu are voie sa se bage oricum, dar incercam sa ne ajutam unii pe altii in trafic pt fluidizare, nu sa ne dam in cap unii la altii cu legile doar asa, ca sa ne dam mari). Eu pentru asta folosesc semnalizarea, pentru a putea cei din jurul meu sa anticipeze ce fac si in felul asta sa se poata circula mai ordonat. Daca toti am face astea, ar fi mult mai bine, dar din pacate nu se poate aplica inca la noi treaba asta pentru ca „smecherii” nu au semnalizare.
  El oricum nu ar fi trebuit sa mai vina si sa comenteze, chiar daca intr-adevar l-a derutat semnalizarea ta. Eu in locul lui imi vedeam de drum, sau in cazul in care as fi venit dupa tine, veneam sa-mi cer scuze si sa-ti explic de ce am iesit asa.

 9. Imi cer scuze pentru ca semnalizez cand schimb banda…imi cer scuze pentru ca nu fac dreapta direct de pe banda a doua….imi cer scuze ca eu eram demult pe banda 1 cand tu nici macar nu erai aproape de intersectie….cam asa se traduce 😀 ….mi s-a mai intamplat si mie sa imi cer scuze aiurea cand nu am fost pe faza…si sa ma oftic de mor dupa…cand imi dau seama…:)

  • Existența semnalului e dificil de urmărit post-evenimente. Mizeriile astea au obiceiul ca să nu se decupleze mereu, e în funcție de cât de lin tragi de volan, iar uneori uiți să îl decuplezi manual după ce efectuezi manevra. O fi rămas semnalul pus? Posibil, se mai întâmplă, ne luăm gâtul acum pentru asta?

   Pe înregistrare se aude semnalul când se efectuează manevra de trecere de pe o bandă pe alta, apoi nu. În tabla ăluia nu se văd decât reflexiile la faruri, nu și la semnalizarea direcției. Întâi dezamorsezi conflictul și apoi faci muncă de detectiv. Strada nu e un concurs de măsurat cine o are ai mare sau mai groasă.

 10. Te-ai speriat tare la final, este? Credeai ca o sa te bata pasagera de nu mai incetai cu scuzele..vai de capul nostru.

 11. Chiar nu pot sa inteleg de ce ti-ai tot cerut scuze….

 12. Pe mine m-a spurcat unul cand am vrut sa opresc dupa intersectie… pe b1 masini parcate pana-n intersectie, dau semnal dreapta si putin a lipsit sa nu-l lovesc, ca de ce nu fac dreapta pe strada de unde iese el.

 13. De ce ti-ai cerut scuze? Acum e convins ca el a procedat bine si ca tu esti prost.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!