It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Fraierii stau in coloana, smecherii o iau pe contrasens

Adăugat de Nero
Raportează ca șters! 224

Chiar trebuie sa se bage pe contrasens? Pt. 5-10 minute de asteptare risca viata lor sau a celorlalti?

13 comentarii

 1. Q.E.D et Q.E.F.

  Plus clar.

 2. Acolo pe chei in Regie, sa treci dimineata sa vezi ca e plina banda aia iar de pe strada de unde vi, toti de pe banda de obligatoriu dreapta fac stanga … E o nebunie generala

  • Zilnic, fac smecherii stanga de pe obligatoriu dreapta si-ti taie fata.

 3. De ce naiba o iau pe contrasens aia in Regie acolo? Ce rezolva cu asta?

 4. Imediat dupa semafor, se fac trei benzi, din care una pt. la stanga. Accelerand, au „sanse” sa depaseasca coloana si sa fie primii la semaforul urmator ( la 30-40m) sau primii la poarta lui sf.Petru. Intr-o seara am avut norocul sa nu fiu si eu cu o smechera din asta la portile de sus. Eram primul la semaforul de pe straduta, pe Splai era coloana de masini, pe banda 2 prima era o duba. Plec de la semafor, trec de coltul dubei si ma trezesc cu o desteapta care depasea coloana in viteza. Noroc, ca a avut frane bune si reflexe. S-a oprit la 2 degete de masina mea.

 5. Ala ce cauta tot el cu gura mare? De 2 de-astia am dat si eu in ultima luna, eu i-am ferit si tot ei cu gura mare in loc sa-mi multumeasca pentru ca am franat si nu i-am carat la politie la daune.

 6. 🙂 Ala spunea ca de ce nu ma opresc ( masina lui dadea inapoi si eu tot inaintam), ca a gresit, dar sa-l las sa intre pe banda lui. La dracii care-i aveam si ce aveam la gura, nici nu m-am gadit ca el nu da cu spatele, virand dreapta, ca sa intre pe banda lui.

  • „Am gresit.” De parca a facut ceva ce i-a scapat, de parca nu a observat un semn, sau un marcaj sau a fost neatent. E tupeist nesimtit si asta merita: trebuia sa tot inaintezi catre el. Pana la urma e dreptul tau sa inaintezi pe sensul tau de mers, el sa dea cu spatele pana la sfarsitul coloanei si acolo sa traga de volan dreapta. Cat tupeu.

 7. La ala cu gura mare ar trebui sa te dai jos cu ceva contondent in mana (vorbind in general, nu ma refer doar la tine) si sa-l vezi ce repede o tireaza, dar nah… legea, (cica spun unii) trebuie respectata… 😀

 8. bah.. musteste romanica de jeguri, zilnic..

 9. Șoferul, statea cuminte, nu comenta, parca era speriat. Numai insotitorul era cu gura mare. Impresia a fost ca soferul era angajatul guristului. Ciudat, l-am cautat acum de RCA si nu apare. O fi avand polita la o firma in lichidare.

 10. „+” si din partea mea ! !!

 11. Sofer De Prahova

  E uimitor cat tupeu au unii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!