Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Las’ că am eu frâne…

Adăugat de Kor
Raportează ca șters! 122

Un idiot…

13 comentarii

 1. Mare idiot. Daca nu claxonai si nici nu iti scartaiau cauciucurile cred ca intra el in tine si nu tu in el. Am si eu un video mai vechi cu o situatie similara, cu acelasi gen de a aborda virajul: https://www.trafictube.ro/prost-5/

 2. Data si ora sunt corecte? Cred ca ne-am intersectat la Hala Traian, din nou

  ” + „

  • @magnnum_carcam – exact. Nu neaparat faptul ca a tasnit fara sa se asigure era ingrijorator pentru mine, ci traiectoria lui aberanta. Era sa ma loveasca si pe mine, si pe cel de pe sensul opus.

   Andrelinio – Da. Data si ora sunt corecte 🙂

 3. min4chars

  sunt din ce în ce mai mulți ăștia care se uită prima dată în dreapta când fac stânga.

  • Nu e neaparat rau, daca o faci inainte de a intra cu botul in intersectie, ca sa-ti evaluezi sansele. Doar ca instructorul meu m-a invatat asa: dupa ce te-ai asigurat temeinic din ambele directii, de cel putin doua ori in trafic intens, cu ultima privire spre stanga, exact cand apesi pe acceleratie te uiti in directia spre care te deplasezi. In cazul de mai sus era tot stanga 🙂

 4. Traiectoria lui indică stilul ”las’ că mă bag întâi pe contrasens și apoi mă strecor și io pe banda mea” (a se citi ”îi forțez pe fraieri să-mi facă loc”). Asta desigur nu explică de ce nu se uită în stânga.
  De fapt cred că s-a uitat, dar a fost atent doar la mașina din fața autorului și după ce-a trecut i s-a terminat atenția. Prea multe mașini din dreapta, la care să se uite și el mai întâi? 😀

 5. @Ana.T – corect. Doar ca in cazul lui nesimtirea e dublata de prostie. E inadmisibil sa nu te uiti in stanga cand te hotarasti sa tasnesti pe contrasens. Avea vizibilitate, putea sa ma vada de secunde bune. Dar omul se vede ca e obisnuit sa forteze de fiecare data in situatii similare. Pana acum i-a mers. Pana o da de un TIR.

  • Kor Exact! Sau mai devreme sau mai târziu va da de unul/ una care conduce cu nasul în telefon. Că s-au înmulțit grav cazurile.

 6. Asta e unul dintre aia care au si naravul de a taia curbele,ca doar orice linie(curba) cu cat e mai dreapta,cu atat e mai scurta.
  Ii dau dreptate colegului @ min4chars in afirmatia sa.Sunt tot mai multi care sunt astfel…pe invers 🙂 .
  Am incercat sa gasesc un rationament pentru acest tip de „asigurare”,dar n-am gasit niciunul.

 7. manevra asta e deja ‘rutina prostiei’ ptr el,o sa si o perfectioneze pana o sa l bubuie cineva

 8. Completez cu „bine ca o avut si ala din spate frane” 🙂

  Eu nu am avut norocul ca cel din spate sa aibe frane https://youtu.be/uAxts1oWbIE?t=117

  • N-aveam pe nimeni in spate. Setul doi de frane sunt ale idiotului care, in avantul lui necontrolat, era sa loveasca imediat, si din spate si masina de pe celalalt sens.
   Asta explica, in parte, de ce am franat brusc, fara sa evit spre dreapta. As fi incercat asta, daca as fi avut masina in spate. Dar asa, eu prefer sa accept o lovitura usoara frontala. Altfel, chiar si la 40-50 km/h cat aveam, daca trageam de volan fara sa am certitudinea ca pot evita, riscam sa fiu rasturnat.
   Evitarea prin schimbarea brusca a directiei de mers e riscanta. Trebuie sa ai motive intemeiate s-o incerci.

 9. Om prost cu geamuri fumurii

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.