It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Frica de radar

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 75

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Mi-am făcut un obicei sănătos pentru portofel: merg constant cu 10 km/h peste limita de viteză. Folosesc cruise-control/limitatorul de viteză. E sănătos pentru portofel din două motive: nu (mai) iau amenzi de viteză, și am un consum foarte bun, cu pierderi nesemnificative de timp (între 3 și 10 minute la 100km, în funcție de trafic).
Când văd Poliția, nici nu iau piciorul de pe accelerație. Între noi fie vorba, să franezi brusc atunci când vezi Poliția e o idioțenie, și nesimțire. Oricum cel mai probabil radarul te-a „văzut” înainte să vezi tu mașina de Poliție.
În clip avem 4 specimene care merg cu 20-30km/h peste limita de viteză, și când se anunță radar merg cu 10-20km/h sub limită. Măcar dacă mergeau fix cu viteză legală…
Nu mai bine mergeau cu 10km/h peste limită constant? Ajungeau mai repede unde aveau nevoie, nu mă încurcau nici pe mine, și nu stăteau stresați cu „vai, mă ia radarul”?

13 comentarii

 1. Legenda spune ca daca mergi cu 20-30 km sub limita legala cand este politie dnzeu iti iarta pacatele anterioare cand depaseai limita de viteza

 2. Să-i vezi pe E85 cum se încolonează unii în spatele MCV-ului şi merg cu 60-70 în afara localităţii.
  E halucinant.

 3. robytza_94@yahoo.com

  Tu esti sanatos la cap? Cum sa depasesri la 1:42 cand iti vine biciclist pe contrasens?! Problema e alta, erau biciclisti si pe sensul tau in acelasi timp,iar preventiv trebuia sa te astepti ca audi-ul din fata se va da mai in stanga ca sa-i depaseasca,dar tu te bagi in depasire…asta spune tot.

  • Nu-mi place limbajul tău, dar totuși îți răspund: daca Audi-ul nu semnalizează, n-am de unde să știu că va depăși ceva, că nu sunt Superman să văd prin el.
   Depășirea pe care mi-o planificasem avea o pauză între Audi și Mercedes, tocmai pentru biciclistul de pe contrasens. Chiar începusem să intru între ei, dar biciclistul a trecut pe acostament și Mercedes-ul s-a retras pe dreapta, așa că i-am mulțumit biciclistului și am continuat depășirea, aproape de axul drumului, nu de marginea din dreapta. Am avut o distanță de 1-1.5m față de biciclist, când l-am depășit.

  • robytza_94@yahoo.com

   Va zic eu,ala nu e nici macar 1 m la care treceți voi,iar eu ca mai fac acest hobyy,nu ma dadeam pe nici un ,,acostament” ,ca ala nu poti sa-l numești acostament:)).Pentru mine cel care depăseste biciclistul asa,nu pot sa-l numesc un sofer adevarat,e strict parerea mea.Dar asta e,in Romania,motocicleta si bicicleta,nu sunt percepute ca un autovehicul,de catre romani.

  • @robytza_94@yahoo.com Bicicleta nu este autovehicul

  • Am și eu ceva km făcuți pe bicicletă. Și cu ceva ani în urmă, când șoferii erau mai needucați în ceea ce privește bicicletele.
   În clip, banda este cu peste 1m mai lată decât mașina. Eu eram aproape de axul drumului, biciclistul pe acostament, în afara drumului. Era sigur mai mult de 1m! Și da, ăla se numește acostament.
   Sunt foarte atent la biciclete în trafic. Semnalizez de fiecare dată când depășesc una, ca să știe de ea și cel din spatele meu. O depășesc larg, cu jumătate de mașină pe contrasens dacă am loc, sau încetinesc la 30-40 dacă o depășesc fără să intru pe contrasens.
   Crede-mă, îmi pocnește o venă când văd idioții că nu semnalizează când depășesc biciclete, și când aproape îi lovesc cu oglinda, fără să ridice măcar piciorul de pe accelerație.
   În situația din clip, îți spun din nou: intenționam să intru între Audi și Mercedes cu jumătate de mașină în dreptul biciclistului, și să îmi continui apoi depășirea. Dar dacă am avut loc, am mulțumit și m-am dus.

  • robytza_94@yahoo.com

   DNI Stiu si eu ca este vehicul,ma refeream,ca nu este percepută in mod egal ca un autovehicul (ca avand unele drepturi,ca si vehicul aflat in circulatie pe carosabil).

 4. OVIDYU_Tec

  in ultima faza ai depasit coloana. esti constient ca nu e ok, nu?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!