Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Frrancezu’

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 27

Una scurta (cu un organ la final)… despre un ‘francez’ daca ne luam dupa numar, care are probleme tehnice de la cap la masina de toate.

11 comentarii

 1. Video unavailable
  This video is private

 2. Ultima fază e demențială 😁
  Acuma m-am prins și eu de ce nu semnalizează oamenii ăștia de obicei… se închide oglinda 😂

  • Nu cred ca sunt conectate actiunile… oglinda s-a inchis pe principiul „cel mai destept cedeaza primul”, a observat ca nu se uita la ea nici macar din greseala o zis ca merge la nani 😆

 3. Si un bec ars pe undeva…

 4. Apropo de trecerea de pietoni, vezi de la minutul 4 😉 https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier/trecerea-pentru-pietoni

  • Am primit deja nenumarate comentarii despre cum nu e obligat sa opreasca daca pietonii sunt pe sensul celalalt… stiu si eu asta.

   Eu aveam o problema cu faptul ca nici macar nu a incetinit si am o problema mare cu asta, pentru ca acolo e vizibilitzte extrem de proasta (desi nu pare) a trecerii de pietoni si nu are solutii foarte elegante de rezolvare. O sa ma rezum la problemele de pe sensul din care circulam eu in clip:
   – copacii de pe margine pe dreapta te fac sa nu vezi daca cineva se apropie de trecere sau daca asteapta la trecere. Trebuie sa scanezi cand te apropii sa iti dai seama daca ar putea fi careva. Eram in mov si galben ziua cu soarele sus nu in ochii soferilor si nu am fost vazut (sunt peste media de inaltime si greutate a oricarei tari de pe glob, deci nu sunt neaparat mic… cel putin nu in contextul asta) si de copaci nici eu nu am observat masina de pe B1 inainte sa calc pe trecere.
   – daca e seara e si mai rau pentru ca in fata e vestul, iar daca soarele nu e la apus si e intuneric vin masini din pasaj in rampa deci farurile le bat in sus si direct la tine in ochi, e greu sa vezi pietonii de pe ambele sensuri de aia e bine sa incetinesti.
   – trecerea are si pista de biciclete (vezi si semnul de atentionare), daca la pietoni e greu, astia pot sa rasara in viteza.

   Sper ca acum sunt inteles… pentru ca nu pare dar mi se pare una din cele mai periculoase treceri din oras din motive care nu tin de neatentia oamenilor si a soferilor.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.