c

Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Frumos pe portiunea 2+1 de pe E85

Adăugat de MRSTrafficCam
Raportează ca șters! 51

Trafic normal si la ordinea zilei pe numitul drumul mortii, E85. Toti se plang ca e nasol, ca se aglomereaza, ca se fac accidente, in timp ce nici unu nu respecta legea si creeaza situatii riscante pentru ca… se grabesc, au treburi importante.

Pentru mai multe clipuri, daca vreti, va puteti abona: https://www.youtube.com/MRSTrafic

5 comentarii

  1. Ce fain e drumul ! N-am mai fost de doi ani la Iasi. Pe ce portiune este refacut ? Eu mergeam de la Bucuresti catre Bacau, Targu Frumos si Iasi.

  2. In toate statele civilizate DN urile sunt 2+1 si se circula foarte bine si civilizat. La noi au facut o portiune de proba si se circula ca pe camp. Au dreptate europenii cand zic ca Romania are cei mai prosti soferi. Si noi vrem autostrazi :)))

  3. @glontul

    Vezi să nu 😎
    Și în Germania se practică depășirea peste porțiunea hașurată într-o veselie… Mai ales dacă este un camion sau TIR în față. Se și știe, este lege nescrisă că în afara localității camioanele trebuie depășite cu orice preț (in oraș „camioanele” se înlocuiește cu „bicicliștii”) 😁

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.