It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Frustrari …

Adăugat de cosminu
Raportează ca șters! 60

Nu mi-e clar ce s-a intamplat. Cred ca asta cu SUV-ul n-a mai avut rabdare dupa ala micu’ si s-a bagat. Ala micu’ l-a claxonat. Asta cu SUV-ul s-a decis sa-l blocheze. Eu era sa pic de fraier.

Ce mai caută lumea:
 • accident gold trafictube

7 comentarii

 1. cat calm… noroc ca e cineva in masina care ia atitudine 🙂

 2. Avea cumva semn de incepator? Ieri tot unul pe la vreo 30 de ani cu punto negru cu semn de incepator mi-a facut aceeasi faza pe Torontalului.

 3. Plus pt reactie. Bravo! +

 4. 2 care nu ar trebui sa NU mai aiba permis un timp indelungat ca pun in pericol ceilalti participanti la trafic.

 5. felicitari pentru reactie… altfel bovina principala scapa nesifonata si tu te certai cu punto

 6. snak3eyes

  Ai grija…nu mai trage de volan daca nu esti sigur, risti sa faci tu ceva rau iar ala isi continua drumul linistit. Stiu ca instinctul este de a evita, nici mie nu prea imi iese, dar de multe este mai sigur sa intrii in ei. Drive safe+

  • „Nu mai trage” in contextul dat sugereaza ca am lasat impresia ca nu eram sigur. „Nu trage” era mai corect. Sau „sper ca ai apucat sa te asiguri”. Si da, am vazut din timp ca e se intampla ceva ciudat in fata, am redus viteza, am pregatit piciorul pe frana, ambele maini pe volan si am cautat spatiile goale. Altfel nu as fi evitat nimic (nu creed ca am reflexe chiar asa bune cum pare din filmare). Nu dupa 500km de condus pe drumuri nationale, rupt de oboseala.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!