Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Fuge de mine pe rosu

Adăugat de piticu
Raportează ca șters! 66

Baiatul asta nu stiu ce a crezut, ca vin sa il alerg, ca suntem la intrecere, ca suntem cu politia dupa el sau ceva? Nu, doar aveam o camera in masina care a filmat direct cand a trecut el pe rosu. Si ma intreb, de ce sa treaca pe rosu? Ca venea cineva din spatele lui? Ca semaforul ii zicea ca poate trece pe rosu? Ca nu era nici un politist in intersectie? Sau ca probele video sunt fix nimic in Romania lui 2011?

18 comentarii

 1. ma incerca pe mine link :))))

 2. asa se porcedeaza mai nou,nu stiai ca exista un text in lege,unde spune „daca nu vrei sa fii filmat,sa te vada restul lumii cat esti de ghertoi,poti trece pe rosu si permisul nu iti va fi suspendat” 🙂 +

 3. A fost baiat de treaba si a zis ca daca tot e filmat, macar sa aibe „cu ce”. 😀

 4. S-a panicat :))

 5. acolo (parca) era odata un verde intermitent, o fi crezut ca mai este

 6. conservar

  carco, exact … acolo era un verde intermitent.

 7. Poate pentru el rosu la semafor inseamna ca pot trece numai masinile de culoare rosie

 8. In intersectia aia am vazut si eu ca se practica trecutul in pe rosu, de cei care fac dreapta.

 9. Pentru ca are masina rosie…!!!

  +

 10. macar a oprit , s-a asigurat si el sa nu vina cineva , a vazut drumul liber si s-a bagat . personal mi s-a parut chiar precaut tipul :))))
  +

 11. La cei care dau minus si nu explica, nu le doresc sa treaca pe verde in acelasi timp cu unul din asta care ignora semaforul rosu.
  Nu conteaza cum era semaforul inainte in zona respectiva , acum daca e schimbat in alta parte arata verde cand la tine e rosu , deci…
  Sunt curios pt ce e minus la un asa film ???
  -nu va place autorul ??
  -aveti doar butonul de minus ??
  -nu aveti carnet??
  -nu stiti ce inseamna stapul ala cu becuri pe el ??

  „+”

 12. Becurile stinse 🙂 sa nu se arda cumva 😛

 13. @kiddo, pai asta face diferenta intre un amator si un profesionist, un profesionist se asigura cand trece pe rosu (eu nu am dat minus, doar am incercat o explicatie)

 14. sensurile sunt separate de balize deci nu are cum sa vina nimeni pe nici un verde.
  minus pentru politie ca nu pune verdele intermitent la loc (probabil a fost furat, distrus de aurolaci)

 15. Exact ca si Flat.
  Benzile de circulatie acolo sunt despartite de separatoaredin beton. Inexistenta unui verde intemitent (a existat acolo cand chiar era intersectie libera) nu face decat sa aglomereze din moment ce nu are cina sa vina din stanga.

 16. sustin cele spuse de GOPO

 17. Nu sunt de acord cu trecutul pe rosu, DAR in cazul de fata tipul facea dreapta si pe traseul lui nu avea de unde sa mai apara alta masina (banuiesc ca stiti parapetii aia care separa sensurile), asa ca a facut dreapta.

 18. Greuceanu

  @Stefan: exact ceva de genul asta voiam sa spun si eu. Chiar daca nu e corect ce a facut omul din film, acolo ar cam trebui in mod obligatoriu un verde intermitent dreapta, din moment ce nu te poti intersecta cu cineva…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.