It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Full Electric Mirrors

Adăugat de eXistenZ
Raportează ca șters! 207

Meltean care se strecoara pe rosu dar cu mare grija pentru propriile oglinzi laterale. A riscat permisul degeaba.

PS Nu ma refer la oglinzi cu degivrare sau reglare electrica.

15 comentarii

 1. Vlad Tepes

  Da, daca era un politist atent prin zona gestul sau n-ar fi fost facut degeaba. Ce frumos ar fi mers acum ca pieton pe trotuar!

 2. @Vlad Tepes: asta daca nu cumva dadea un telefon si ajungea politistul sa isi ceara scuze pentru neplacerile provocate.

  Personal eu consider ca asta e marea problema: legile sunt blande, politistii lenesi, si in rarele momente cand ies pe traseu aleg sa nu ii opreasca pe cei cu masini ceva mai noi / scumpe de frica sa nu fie pilosi la volan.
  Din acelasi motiv – chiar daca suntem o tara cu mult mai multi nesimtiti ca altele mai vestice – la noi s-au interzis amenzile pe baza camerelor fixe, iar la altii dau randament si aduc bani la buget. Daca ar putea (si vrea) sa puna primariile camere fixe prin orase, s-ar circula mult mai civilizat si traficul ar fi mai fluent.

 3. Se gaseste o locomotiva si pentru asta la un moment dat.

 4. ….cred ca e de ajuns si un tramvai cu ceva viteza.

 5. Ovic Coco

  + pentru clip, dar tare sunt curios daca ai virat la stanga 🙂 … si eu sunt din cartier

 6. @ovic coco Am facut stanga ptr ca m-am oprit la OMV. Dar de obicei, cand este aglomerat ca acum, merg inainte ptr ca la urmatoarea fac stanga sa merg pe podul Basarab, deoarece cand am fost corect si am stat pe penultima banda dupa V. Milea nu m-a lasat nimeni sa ma incadrez pe ultima ca sa pot efectua virajul, asa ca de obicei cand merg inainte si pe urmatoarea fac stanga la Cotroceni, stau pe ultima banda.
  Ps este o mare prostie ca ultima banda sa fie dedicata numai ptr stanga cand in conditii de trafic aglomerat 99% din cei de pe acea banda merg inainte.
  Asa ca in speranta ca ti-am raspuns la intrbare iti urez drive safe.

 7. Iar un cocalar !!!

 8. nici nu mi-am imaginat ca pot folosi la altceva!

 9. Totusi ,pe langa faptul ca si-a expus permisul de conducere,repectivul nu a deranjat/blocat/lovit/jenat pe nimeni. Observ ca sunt singurul cu alta parere aici dar sunt curios ce va deranjeaza atat de tare pe voi…

 10. @damx: E deranjant ca tu sa stai la coada ca toata lumea, si sa vina unul sa se bage in fata tuturor. Reguli, indicatoare, sageti, marcaje, benzi, semafoare… astea sunt puse doar pt unii? Dupa logica ta, de ce sa n-o iau pe trotuar, daca am loc pe langa pietoni si nu incomodez pe nimeni? Daca sunt prea multi pietoni, hai sa conducem toti peste spatiul verde…

  respectivul nu si-a „expus” doar permisul de conducere, ci a expus toata prostia, nesimtirea si nepasarea lui

 11. @damx
  asta nici mie nu mi se pare deranjant exceptand distantele laterale… a trecut pe rosu, ok, macar nu a fost din ala care se pune in fata dupa semafor si asteapta!

 12. Exact asta era si ideea mea. Sunt totusi niste caractristici care trebuie sa le indeplineasca un asemenea gest ca sa devina deranjant/frustrant/periculos
  1-sa fie o mare coloana de masini la semafor
  Nu se vede din video dar nu pare.
  2-sa depaseasca coloana pe linia de tramvai.
  Asta profita de un spatiu LIBER lasat de cei care stau la semafor.Aici pot sa ma leg de o mare meteahna a romanilor..au 2 benzi la semafor dar toti stau pe una.
  3-sa se aseze in fata celui care sta la semafor.
  Iar ..nu e cazul
  4-sa fie o intersectie „cruce”.
  Nu e , deci nici pericol nu a fost pentru ceilalti soferi.
  De la ce a facut ala sa ajungeti sa-i urati sa dea locomotiva/tramvaiul peste el ,mi se pare mai mult decat exagerat..

 13. A ajuns sa fie exagerat sa ceri normalitate…
  1. daca nu e coloana mare, de ce sa o depasesti asa, cu nesimtire? Nu mai bine stai?
  2. deci depasitul coloanei (sau trecutul pe rosu) devine nesimtire doar in momentul in care o faci pe linia de tramvai? Acolo nu era o banda goala nefolosita, ci si-a creat el banda lui speciala. Si pierzi din vedere un lucru pe care il spui tu insuti: au 2 benzi la semafor dar TOTI STAU. El de ce sa nu stea>?
  Si mai pot continua…
  Ma rog, tu vad ca o tii pe a ta, ca n-a fost pericol pt ceilalti soferi… Atunci de ce nu facem toti asa? Sau de ce a mai pus primaria/politia semafor acolo daca pana la urma se poate circula netinand cont de el si nu exista niciun pericol?

  Daca idiotul ala cu Bentley reusea sa treaca prin fata trenului, ziceai la fel, nu? „n-a incurcat pe nimeni, nu a fost pericol, sunteti exagerati…”

  Benzile sunt benzi, rosul e rosu. Nu e nimic exagerat, asa e normal.

 14. @damx (si dece nu si @DriveTM)
  sa ne intelegem, nu mi s-ar parea MIE deranjat, asta nu inseamna ca nu este! din cate vad pietonii ar fi putu avea inca verde…. deci ceva ceva tot nu a facut bine!
  chiar si depasitul unei coloane intregi + trecut pe rosu poate sa nu fie deranjant – aici deja incepi sa il crezi ca are o urgenta, ca poate este in misiune etc. etc.

  asa ca un top nesimtiri excluzand prioritate la pietoni, grija fata de pietoni, motociclete, biciclete, copii etc. :
  1 pe prmiul loc cred ca e pusul in fata la semafor – adica un fel de trecut pe rosu nehotarat
  2 parcatul inaintea trecerii de pietoni, pe b1 la semafor (vezi taxi) (alternativa dupa trecere chiar daca nu ai voie, ar fi mai putin periculos)
  3 trecut pe rosu proaspat! hiper periculos, si extem de urat! – mai bine treci pe rosu copt, cu asigurare! 😀
  4 (cat pe ce sa fie 3) nerespectarea benzilor! cred ca sta la baza civilizatiei

  deci in primul rand pt nenea cu extra optiuni la oglinzi nici benzile nu inseamna mare lucru, nici pietonii (dar presupun ca s-a asigurat)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!