Funny

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 22

Beculete

9 comentarii

 1. Nu-i nimic funny aici, e de plâns. Este doar un alt posesor de permis care conduce în turmă după regula priorității de stânga și aceasta nu este singura lui problemă. Bagă botul – că de savarina e dulce – și habar nu are să se asigure la plecarea de pe loc. Se pune problema când va distruge mașina altuia și nu dacă.

  • E funny ca nu-mi vezi mainile, i-am facut semn sa intre sa-si continuie drumul si el a dat cu spatele, scuze ca nu am specificat. P.S: el era oprit regulamentar doar ca eu nu am loc… sunt lung, chiar 18m

  • Ok, mie din filmare mi s-a părut că e intrat cu botul dar oricum celelalte aspecte sunt certe.

  • Și totuși! Extras din stas (aviz Costeluș):

   După cum ziceam mai jos indicatorul acela trebuia montat 5m mai în spate.
   Tipul este la limită intrat cu botul dincolo de margea drumului cu prioritate. Se vede asfaltul turnat pentru giratoriu.
   Mă rog, aceasta este infrastructura și acesta este nivelul: Lasă bă că merge așa.

 2. Ai dat cu bata-n balta ; din cate se pare NU este nicun un marcaj limita pe sosea + acel vehicol era oprit inainte de indicatorul de sens giratoriu/cedeaza trecerea.

  • Eu nu dar tu da. Din mai mult puncte de vedere.
   1. nu e semafor și nici oprire – deci să-mi arăți unde scrie ceea ce ai afirmat tu
   2. dacă pui pauză la 0:14, unde filmarea este din alt unghi o să vezi că e cam la limita offside-ului

   Acum dacă tot ai adus vorba am observat și o altă tâmpenie a drumarului de data aceasta și știu și de ce au făcut așa. Indicatorul despre care vorbești trebuia amplasat MUUULT mai în spate.

 3. T.C. doresti sa iti fac un desen ca la gradinita ? Ma refeream la un marcaj pe sosea care sa indice soferilor limita maxima unde pot opri fara a intra in sensul giratoriu (…cum vezi prin tarile cu apa calda).

  „nu e semafor și nici oprire” – si ce daca nu e semafor sau oprire ? apropo, oprire la ce ? eu credeam ca este oprire la cedeaza trecerea, dar mai stii.
  „dacă pui pauză la 0:14” – daca te uiti la 0:11, luand in calcul latimea acelui vehicol se pare ca in spatiul ramas, ar intra cel putin inca unul si jumatate. Un Turan are 1.9m, ceea ce inseamna ca era un spatiu de cel putin 4m. Cam cat doresti de lat sa fie un sens giratoriu cu o singura banda ?

  • matei.constantin

   Nu încerca sa ii explici, asta mereu le știe pe toate

  • Cu desene ca la grădiniță poate vă explicați voi, în anturajul tău. Aici, cu mine, discuția se bazează pe articole din codul rutier. Am cerut mai sus articolul care reglementează oprirea înainte de indicator. În loc să mi-l dai vrei să faci ce știi tu mai bine, să-mi desenezi.

   Deci, caută articolul respectiv și o să vezi ce înseamnă „nu e semafor și nici oprire”.

   Cu privire la 0:14, prin offside nu m-am referit la lățimea benzii de circulație. A fost o metaforă pentru neacordarea prioriății.

   matei.constantin ai exact 9 comentarii pe site din care 7 sunt lipsite de substanță. Toate sunt doar în stil de „flame” cu două propoziții legate într-o frază. Iese în evidență unul unde etalezi logica: dacă afară plouă îmi iau umbrela => dacă îmi iau umbrela afară plouă. încercând să ne înveți pe noi proștii că doar pe autostradă se circulă pe b1.
   Deci, următoarele tale comentarii se vor publica doar dacă îți schimbi atitudinea.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!