M-au furat hotii in Spania

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 17

M-am dus la toaleta cinci minute si mi-am gasit cabina sparta fara laptop si fara bani bineinteles! Videoul este mai lung. Atentie la hotii din afara. Acolo legile sunt mai blande si politia nu face nimic!

Ce mai caută lumea:
 • ce patesti daca te prinde cu haine furate spania la furat in spania
 • cum fura hotii in strainatate
 • furt de haine spania forum

7 comentarii

 1. „He is masked as a Dakkar crue ” 10+

  • Hotii se folosesc de toate mijloacele ca sa mearga furtul bine. De obicei (am aflat mai tarziu) sunt mai multi. Unu te tine de vorba in cazul meu (vorbea la telefon si ii spunea ce miscari fac eu) si celalalt cu o casca in ureche opereaza. Am fost martor la un caz tot in Spania cand unu din hoti sub pretextul ca este un turist in o masina (getaway car) l-a tinut de vorba pe un francez batran cu harta cat de cat sa-i arate ceva pe harta timp in care adevaratul hot ii deschisese portiera si i-a furat borseta cu 7000 (da 7000 de euro ai vazut bine) apoi facandu-se nevazut (desi a fost imediat avertizat de alta femeie francezul ca l-au furat si au fugit) Politia e ineficienta si asta se bazeaza ei. De aceea ne-au plecat majoritatea hotilor in Spania. Nu zic ca acei hoti sunt romani, ca sunt de toate nationalitatile. Cum unele tari sunt un paradis fiscal acolo e Paradisul hotilor. Furi sub 400 de euro…nu patesti nimic chiar daca te-a prins politia. Iti da drumul. Scuze comentariul lung dar trebuie explicat! Multumesc de nota!

 2. Cand as fi vazut numere de Rusia, cred ca as fi plecat imediat in urmatoarea parcare… Just to be safe 😀

  • Da, nu cred ca m-am facut inteles. Erau 2 hoti probabil. Unu din ei s-a intercalat pe langa echipajele de DAKAR. Nu am fost furat de cei cu camioanele. Am fost furat de hoti! Complicele hotului statea pe langa ei sa stea ca pomu printre alti pomi daca ma intelegi. Sa nu dea de banuit! Vorbea la telefon tinandu-l pe celalalt informat ce fac eu!

  • @Alexandru: ah, ok. Acum am inteles. Am crezut ca cei cu camioanele au luat o pauza, si s-au gandit sa „fructifice” timpul petrecut in parcare.
   Oricum, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat 🙁
   Si da, cred ca politia din tarile latine – inclusiv Romania – nu e la fel de implicata in gasirea faptasilor, in comparatie cu cei din cateva tari mai „de referinta”.

 3. Cum au reusit sa intre in cabina ?

  • Au fortat butucul (bagi ceva ascutit si puternic in butuc si il rasucesti spre deschidere, rupi totul acolo si electricu pleaca si face toata treaba…) asa fac hotii afara! Daca nu le iese, mai sparg si geamu!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.