It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Furtuna puternica – intre Cluj si Alba

Adăugat de tester
Raportează ca șters! 57

Cat de rapid se schimba vremea, in mai putin de 30 de secunde de la calm la furtuna. Si in urma cu 1-2 minute era senin.

8 comentarii

 1. Pare că e pe la Buru, nu Arieșeni. Deci vreo sută de km mai la est.

 2. Nu stiu cat de intelept este sa continui drumul pe o vijelie din asta intr-o zona cu copaci multi…

  • La asta ma gandeam si eu. Dar pe de alta parte unde sa te ascunzi? Ca tot intr-o zona cu copaci te opreai. Adica n-am vazut un luminis ceva pe drum unde sa zici ca te opresti.

  • Nu prea aveai unde sa te ascunzi, cum zice si Razvan. Drumul trecea tot prin vale, copaci pe ambele parti, si deasupra. Am ales o zona cu copaci mai mici. Din pacate si in spatiile deschise e periculos, acolo zboara foarte multe chestii: lemne, panouri , etc.

  • Erau destule locuri fara pomi sau doar cu arbusti, la min. 0.25, la 0.39, la 0.56 si la 1.18 unde Aveo rosu intoarce sau parcheaza.

  • Dar despre motoretistul de la 01:51 ce părere aveți? 🙂

 3. @tester Tot asa stricat e drumul? 🙁

 4. @GeluCJ S-a mai asfaltat pe alocuri, partea din filmulet practic e cea mai rea, nu sunt gropi mari dar e tot bucati si petice. Ah, si trecerile peste „mocanita”.

  @pug nu mai insista, singurul loc cat de cat decent era cel de la inceput 0:26, cand nu incepuse vantul tare. In rest peste tot exista riscul sa-ti aterizeze bucati de copaci, sa pice niste cabluri pe tine. Apropo, era plin de cabluri rupte mai incolo.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!