It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Gest umanitar

Adăugat de verdenpom
Raportează ca șters! 48

Un gest umanitar. Din nefericire nu este al meu, eu eram ingandurat.
PS: bonus la final o ratacita pe drum

12 comentarii

 1. Nimeni nu sare in ajutor. Omenia e scumpa astazi. + pt video.

 2. Am dat de un batranel care mergea pe strada in scaun cu rotile in Boeblingen (Germania)… nu putea urca pe bordura inalta si la trecerea de pietoni nu era rampa pentru asa ceva cum e la 90% din trecerile chiar si de la noi din orase. Eu eram in mod turist cu aparatul foto la gat si ma uitam dupa ceva interesant sa pozez. Nu l-am observat, dar el a considerat mai sigur sa abordeze un turist care nu l-a vazut decat cineva care parea localnic si il ignora.

  M-a rugat direct in engleza sa il ajut sa urce pe bordura. Am facut-o, si pentru ca strada era in usoara panta m-am oferit sa il duc mai departe pana unde ni se despart drumurile. Mi-a multumit si m-a rugat sa il ajut pana la un magazin din apropiere (zeci de metri).

  Aici intervine prejudecata, m-a intrebat daca imi place orasul si de unde sunt. Cand am zis ‘Romania’, si-a verificat buzunarul si geanta pentru cumparaturi (care era oricum aproape goala) ca un reflex. La intrarea in magazin nu a zis nici un sunet… nici macar ‘la revedere’ 🙁 Probabil a rasuflat usurat ca a scapat nefurat.

  Prejudecata inversa celei din povestea mea la secunda 0:22. Tipul il asculta si se uita scurt la el si considera ca nu merita sa isi rupa 5 secunde din timp sa il ajute si il ignora. Dezamagitor.

  • Sper ca patania ta sa nu te motiveze sa nu mai ajuti

  • @ursul: nu. Mi-am adus aminte de ea cand am vazut reactia ceor din clip care trec pe langa el. Daca ajut lumea nu o fac pentru nici un fel de recunostinta 🙂

  • Asta am patit si eu Dorine. Am ajutat o mamica sa isi ridice carutul pe trotuar. A trebuit sa coboare de pe trotuar din cauza masinilor parcate si la final nici macar un keseneom. Cum zici si tu nu am facut-o pentru recunostinta dar un multumesc nu strica.
   Ps: in carut erau tripleti :d

  • Intr-un fel…putem spune ca nu-i necesar multumesc…este un gest de normalitate sa ajuti pe cineva…dar este un gest de bun simt sa multumesti.

 3. Ba, cum sa te roage omul, sa te uiti la el si sa-l ignori?
  Noroc ca mai sunt si oameni in tara asta si nu doar maimute imbracate…

 4. ionescu.catalin7

  Acum sunt rau: nu l-ai putut ajuta pe nevoias, dar sa sperii caprioara, ai putut:))

 5. AragazCuBuleDeAer

  Mi-am amintit din copilarie de o adevarata lectie de omenie…in Bucuresti la periferie era un vecin pe care toti il considerau nebun, de fapt era un om extrem de sarac, ne-am dus sa furam cirese din pomul lui si am ramas surprinsi ca nu ne alunga cu pietre, ba mai mult ne-a invitat in casa lui mica de chirpici, ne-a asezat la masa si din putinele boabe de porumb fierte intr-o tingire de arama pe o plita cu lemne, ne-a servit in mod egal din portia lui, eram doi copii.

 6. @verdenpom Putea sa dea o mana de ajutor si tipul de la 0:23, dar nah … e prea mare deranjul pentru „domnul” 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!