Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Gherțoiul de Moțca (jud. Iași)

Adăugat de mishu88
Raportează ca șters! 110

Fără comentarii… pur și simplu.

Satul Moțca, număra 3.650 locuitori35 , iar satul Boureni 13locuitori. Aici trăiesc un număr important de cetăţeni rromi, adică aproximativ 750 de persoane, in satul Moțca existând 700 de rromi iar in satul Boureni circa 50 de persoane de etnie  rromă.

 

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/ghertoiul-motca-iasi/
 • comuna Moțca județul Iași
 • cum traesc tiganii din jud iasi

24 comentarii

 1. Să nu-i fu*i morții mamii lui ?

 2. Etnie rroma,sa tîgani…
  Etnia rroma sunt cei ce isi respecta traditile adevarate.
  Tiganii sunt cei ce ii cunoastem la fata lor adevarata

 3. lulacanci

  Eu prin localitatea aia nici nu mai trec. Prefer sa o iau inspre sud spre Roman si apoi nord la sensul giratoriu. De fiecare data cand am trecut pe acolo ziceai ca am intrat in alta lume. Persoane care merge pe mijlocul strazii, trebuie sa fii cu ochii in patru, iesa de peste tot „pasarile” care mai de care mai nesimtite. Sa nu zic cum e noaptea, ca nu e nici iluminat public, e bezna, si zbang sare un om in fata masini, asa subtil, traverseaza.

  • Ai violat grav limba romana. Esti de-al lor ?!

  • Gândește-te că fac naveta zi de zi pe acolo………

  • lulacanci

   Am violat-o, mama ei de limba, asa patesc cand scriu cu ochii in alta parte.

  • @Leon
   „de ai lor”

  • S369, treci la loc, stai jos, 4. Corect este „de al lor”, așa cum bine a zis de prima dată leon.

  • @S369: e corect si ce ai zis tu… ” doar cand e peste 50 „, ” cand e sub 50, e cum am scris eu ”

   Asta ca sa pastram directia discutiei.

 4. E bine ca in Boureni traiesc 13 oameni dintre care 50 sunt rromi 🙂 Este chiar logic !

  • De fapt e: ”La sfârşitul anului 2012, comuna Moţca avea o populație de aproximativ 4985 locuitori. Satul Moțca, număra 3.650 locuitori, iar satul Boureni 1335 locuitori. Aici trăiesc un număr important de cetăţeni rromi, adică aproximativ 750 de persoane, in satul Moțca existând 700 de rromi iar in satul Boureni circa 50 de persoane de etnie rromă.” http://comunamotca.ro/

  • 750 din 4985 e numai 15%. De ce spuneti ca e mult? Oricum problema nu e procentul, ci autoritatile. Apropae de unde locuiesc e o comuna (Valcele, jud. Covasna, candva o cunoscuta statie balneara) care are 4475 de locuitori din care 2081 sunt rromi. Si nu-mi e frica sa trec prin sat si niciodata n-am avut probleme acolo. Da fura si sunt probleme locale, dar totusi nu as avea probleme sa opresc si sa ies din masina oricand, chiar si noaptea.

 5. Sincer daca eram eu la volan nu scapa asa usor. Cel putin ii bagam niste carne in frigider sa ii ajunga pana la sf Ion cel putin.
  Daca comenta sau sarea cu gura mare, ei bine, sa zicem ca nu mai prindea Craciunul asta 🙂

  • Nu cred că e așa ușor să fii zmeu într-un sat cu o populație rromă numeroasă. Te fac țigăncile din vorbe și fuste până te dezmeticești și vin și restul.

 6. Dacă are omul Haudi de Hanglia, ce să facă…Doar nu era să coboare pe partea stângă. 🙂

 7. Da, dar a bagat avariile… Ce aveti cu omu’ ?

  • Păi și de ce pielea mea deschide portiera ostentativ? După ce a parcat neregulamentar, având loc să iasă din partea carosabilă, a mai deschis și portiera…

  • @mishu
   O deschide fiindca asa vrea el, fiindca il doare la basca de restul lumii, fiindca nimeni nu i-a rupt botul pentru rahaturile astea. Si va mai face si alta data, fii sigur de asta.
   Pe aceeasi tema, pe DN71, acum cativa ani se lucra la un pod, iar circulatia era deviata printr-un sat (Balteni) de tigani. Daca nu le placea culoarea masinii sau nu le cazuse bine la stomac mancarea de la pranz, aruncau cu pietre dupa masini. De ce ? Pur si simplu. Asa ca ceea ce vad in clipul tau nu ma mira. Nu cauta un raspuns rational, nu il vei gasi.

 8. Mishu88 si alti ieseni! Vezi ca am facut un grup iesean pe FB: https://www.facebook.com/groups/412478722279712/?fref=ts
  Daca deranjeaza link-ul cer scuze adminilor si poate fii sters! Mersi!

 9. Moldoveanul

  Tot el deschide usa f@!-! in gura.

 10. robwin_75

  Auu, ci orile au sosit ?

 11. Oare ce colorați au dat -?

 12. cristy sb

  Au deschis usa sa sara la, bataie. Nu are rost sa aveti de-a face cu asemenea indivizi. +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.