It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ghinion si noroc

Adăugat de oly95
45 0

Ghinion si noroc in acelasi timp. Ghinion ca amandoi am intrat in depasire in acelasi timp, noroc ca nu s-a intamplat nimic grav.
P.S. Mi-am cerut scuze prin statie de la soferul dubei pentru situatia creata.

11 comentarii

 1. Nu e nici noroc nici ghinion, e doar prostie crunta din partea ta.

 2. Scuza-ma dar cu 80 de cai nu te bagi asa in depasire, cu stergatoarele care abia sterg si nu poti aprecia distanta cum trebuie. Chiar daca cel cu duba nu efectua manevra de depasire tot era o depasire riscanta.

 3. Autor schimba-ti stergatoarele ca omori si pe altii din cauza lor. 😐

 4. george.abaza

  Idioti amandoi!

 5. Daca ’95 din nick-ul tau reprezinta anul nasterii, se explica.
  Filmul e bun, dar cel mai mult tu ai de invatat din el.

 6. Ba mulți ar avea ceva de învățat din el .
  Mulți se asigură (și nu mă refer doar la depășiri) față de cea mai apropiată mașină, nu întotdeauna ea ajunge prima. Orice mașină față de care te asiguri are și un „blind spot” de unde poate apărea altul mult mai rapid, deci acea zonă trebuie să fie și ea sub supraveghere ATENTĂ.
  Sub această „rețetă” au loc un procent foarte mare din accidentele cu victime, dar foarte puține școli de șoferi reliefează acest lucru, dar asta e altă discuție.

  • criss_slc

   Scoli de soferi? Despre ce vorbesti oare? Crezi ca la scoala de soferi inveti sa faci vreo depasire? La scoala inveti si repeti la nesfarsit manevrele de oras, cele pe care sigur le vei avea de facut si la examen. Scoala te conduce spre permis, nu spre sofat.

  • Școlile de șofer te învață să treci examenul , nu să știi să șofezi, dar asta e altă discuție…

 7. megastorm

  dupa umila mea parere ai depasit cam greu. eu de ex am 75 de cai. cand vreau sa fac o depasire de genul, o bag in a 2 a sau a 3a (in functie de viteza) si acceleratia la fund (turatii aproape de rosu)- altfel nu ma risc. Nu stiu daca e bine, sigur stresez prea tare masina, dar mai bine asa decat sa existe posibilitatea unui accident grav.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!