It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ghiveci cu târtani ploiesteni (13-16 August 2014)

Adăugat de HB
Raportează ca șters! 19

*din arhiva*

~ Ploiestenii sunt ferm convinsi ca semnalizarea creste consumul de combustibil.
~ Taximetristi, dube si pietonti.
~ Incadrari cu tupeu si nesimtire.
~ Locul din Ploiesti unde, daca parchezi ilegal, nu te sanctioneaza nimeni.
~ Semafor pentru fraieri (nu pentru ploiestenii smecheri).
~ Circulatia pe interzis este o regula de baza pentru ploiesteni, un motiv de mandrie …
„Banalitati” .

6 comentarii

 1. Nu stiu daca am mers vreodata prin centru intre Mercur si Unirea (parca alea sunt) pe B1 decat primii 30m si apoi dau de cei parcati. Iar mai apoi, dupa trecerea de pietoni dispare B1 complet intotdeauna. D-aia cred ca merg intotdeauna pe B2 acolo.

  • De regula si eu folosesc B2, in zona aceea . Insa , in ziua respectiva, as fi blocat intersectia daca nu ma incadram direct pe B1. Mai ales ca trecusera destui pe rosu (din toate directiile) .

 2. @HB sunt unul dintre ploiestenii care semnalizeaza si un c***t in mijlocul drumului. Incearca sa nu mai generalizezi. Cred ca ar fi corect sa fi lasat si tu sunetul de pe filmare sa iti auzim semnalizarea ta.

  • Roby2007,
   nu trebuie sa te simti ofensat , daca esti unul dintre cei corecti ! Daca esti precum spui, nu tie iti este dedicat acest clip.
   „Generalizarea” este doar formala . Intradevar, nu toti ploiestenii posesori de permis auto sunt mocofani. Insaaa ….90% dintre ploiestenii pe care ii intalnesc zi de zi , nu semnalizeaza schimbarile de banda. Poate ca sunt eu ghinionist si intalnesc doar târnacopişti ….
   Semnalizarea autoturismului pe care il conduc nu se aude . Este destul de silentioasa.
   Am si clipuri cu sunetul ambiental original , dar de obicei ascult muzica in autoturismul personal si nu prea ai ce sa auzi .
   In varianta bruta, clipul de mai sus contine discutii personale , obscenitati , injuraturi , etc. Nu puteam lasa sunetul original.

 3. Nu m-am „zburilt atat de tare”, doar am simtit ca acea afirmatie imi insulta inteligenta. Prima „liniuta” (ca desprea ea vorbesc) este dura pentru ca ii pui pe toti ploiestenii in aceeasi oala. Tu nu esti ploiestean? Sau nu te consideri ploiestean?

  • Sunt ploiestean de peste 30 ani … 🙂 (cu toate ca nu ma incanta ideea)
   Te agati mult prea usor de unele cuvinte si expresii. Poate ca este greseala mea si nu am folosit cea mai buna formulare pentru ceea ce am vrut eu sa evidentiez. Mea culpa !

   Ok . Am inteles ce ai vrut sa imi transmiti . Esti un perfectionist, un corect , care nu se incadreaza in turma la care eu am facut referire . Felicitari !
   Ma scuzi ca ti-am insultat inteligenta !
   Totusi … eu sunt de parere ca , un om inteligent, nu s-ar simti insultat , deoarece nu s-ar autoincadra in sablonul de mai sus.
   Altceva ?!?! O medalie ?! O diploma !?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!