It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prin giratorii

Adăugat de SxN
Raportează ca șters! 16

In ultima felie nu m-am asteptat sa intoarca pe banda exterioara.  Legal dar neobisnuit.

12 comentarii

 1. Da, la ultima faza te-a luat pe nepregatite 🙂 in rest… numa nebuni 🙂

 2. Ba chiar la ultima faza erai de vina… el de pe B1 are dreptul sa faca tot giratoriul roata-imprejur daca nu are indicator sau marcaje sa-l oblige altfel, iar tu de pe B2, cand parasesti giratoriul, trebuie intai sa te asiguri la schimbarea benzii B2->B1 apoi iesi din giratoriu (ca si cum faci dreata pe un drum lateral)
  Inclusiv la fazele anterioare ai o tendinta evidenta de a taia benzile de-a dreptul, haisa-n porumb
  Acu ca unii nu ti-au dat prioritate e alta treaba…. nesimtire din partea lor.
  +

  Disclaimer
  Sper sa nu sari in sus pentru putina critica nici tu nici altii, incerc sa comentez constructiv, sa invatam din asta si sa ne corectam greselile, chiar nu caut cearta asa ca sper sa nu mi se raspunda agresiv in stilul consacrat TT

  • Ai dreptate. Am si mentionat ca pozitia lui este legala. Vina , evident e a mea. Clipul scoate in relief automatismele ( evident ale mele). Apucaturile proaste , multe dintre ele achizitionate aiurea prin contributia aproape zilnica la o incalcare in masa si sistematica a legii , duc la situatii nedorite in trafic. Atunci am realziat ca devenisem sclavul asa numitului ” asa se circula pe aici”.

  • Foarte bine spus, bravo!

   Exact asta ma omoara si pe mine ca „asa se circula”… practic sunt zone, intersectii, unde daca nu mergi ca „gloata” te claxoneaza toti sau risti sa faci accident. Foarte trist.

   De multe ori, de incapatanat ce sunt, parca imi vine mai de-al naibii sa respect cu strictete regulile, si eventual sa-i feresc pe ceilalti doar in ultimul moment.

 3. Ai un +.
  La ultima faza este aiurea cu legea deoarece recomanda preselectia benzii in functie de directia in care vrei sa merge dar nu obliga preselectia…… Gen B1 se foloseste pt prima, maxim a 2-a iesire, banda 2 pentru a 3-a iesire s.a.m.d.
  Chit ca este legal ( si nu ar trebuii ) nu trebuie procedat ca cel cu Nissanul. Nu este ok sa faci giratoriul pe B1. Am vazut giratorii gandite mai bine in Sibiu. Acolo daca nu faci preselectia cum trebuie, te scoate giartoriul pe B1 la o anumita iesire. Parca sunt vreo 2 asa. Partea nasoala este ca nefiind diferentei de nivel suficienta multi il fac tot cum le taie capul.

  Exemplu :
  https://www.google.ro/maps/place/45%C2%B046'34.6%22N+24%C2%B010'22.2%22E/@45.7762778,24.1721894,377m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d45.7762787!4d24.1728288

 4. OldSchool

  Salut! Ce detector folosesti si cat e de eficient?? Merci.

  • E un Whistler ( cred ca asa se scrie) . E vechi ( +7 ani), nu mai stiu codul , cred ca nu se mai fabrica. E vigilent spre isteric

 5. mi se pare mie sau te incadrezi total aiurea in giratorii? in alea cu 3 benzi tu iesi din giratoriu de pe banda de langa rond? adica mergi drept in giratoriu in loc sa faci conturul ?

  • Daca intru normal de pe B2 pe G2 ma pocneste confratele de pe B1 care intra direct pe G2 in loc de G1. G1 e folosita doar de troleibuze si ocazional cand sunt pline celelalte. Daca esti legal dechizi portofelul. Reia clipul si vezi cum se intra si de pe alte directii. Nu e corect sau legal doar economic. Nu sunt bastinas . Cand am venit in BV circulam legal si era sa fiu pocnit de 3 ori. Am considerat mai ieftin sa ma „adaptez”.

  • cred ca am dat raportare din gresala. scuze.
   OK, pai atunci daca esti „ilegalist” nu te mai plange de ceilalti ilegalisti. va meritati unul pe celalalt. 🙂
   stii bancul ala cu smecherul care trecea doar pe rosu ca ii era teama ca pe verde il loveste alt smecher ?

  • Cred ca vorbim de lucruri diferite. Orice banda poate fi folosita in mod legal. Preselectia e o chestie discutabila. Clipul vizeaza close call . Poate ar fi mai bine sa cauti si nuante nu numai culori.

 6. brownhowl

  La primele doua faze te-ai incadrat gresit. Avand in vedere ca la iesire sunt numai 2 benzi si in giratoriu sunt 3, cea mai din stanga banda, de langa rond (a treia), este numai pentru viraj la stanga. Asta ca sa iasa totul cum trebuie la iesire. Dar avand in vedere ca nu e marcat pe jos sau ca e marcat extrem de prost, este legal si ce ai facut tu atat timp cat le dai prioritate celor din dreapta ta…Cauta pe YT „brownhowl”, pe canalul meu am facut un astfel de clip cu giratoriu in spirala

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!