Mic poc in giratoriu

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 95

Am coborat sa vad dauna si i-am spus sa faca dreapta ca sa vedem cum facem, a spus ca „ea credea ca o iau inainte” (fuck logic) si in momentul cand am scos masina din sensul giratoriu a fugit.

Am fost la politie, pe baza filmarii a ramas fara permis pentru neacordare de prioritate si ca nu a anuntat accidentul in 24h + amenda, iar mie mi s-a oferit asigurarea ei dupa aprox 1 saptamana.

Dauna a fost mica, nu am mai reparat-o pe asigurarea ei, daca nu fugea nu ramanea nici fara permis da nah.

9 comentarii

 1. Ce proasta! Ar fi trebuit sa apelezi la asigurarea ei pentru reparatie, pentru ca la reinoire sa simta si pretul majorat. Oricum, cred ca s-a lecuit…

  • in mentiuni a spus ca regreta foarte mult cele intamplate, ma indoiesc ca o sa repete faza

  • :)) Pretul majorat e foarte mic.

  • catalinp… stiu foarte bine lucrurile acestea, ideea este ca in loc de bonus va avea malus, deci va pierde o data din reducerea ce ar fi avut-o si o data din crestere. Chiar daca suma nu va fi mare sigur va tine minte…

 2. Eeee s-a lecuit o laie. Nu s-a lecuit deloc. Bine macar ca sta o luna pe tusa.

 3. MRS: Daca nu ai timp de umblat cu masina prin service, si vrei sa scapi intr-o ora, poti sa mergi doar la constatare si sa ceri reparatia in regie proprie, iar asiguratorul iti va vira banii aferenti reparatiei (conform evaluarii) direct in cont. Sunt mai putini decat ai primi in mod normal prin service, dar e mai bine decat zero. In plus, cel putin la unii asiguratori, poti sa trimiti dovezile (acte si poze) prin email, prin procedura simplificata („fara constatare”). Dar asta poti face o singura data, si apoi te cheama la constatare (probabil pentru a evita fraudele).
  Am avut si eu anul trecut parte de incidente minore (nu le-am postat inca), si nu mi-am permis sa stau fara masina, asa ca am cerut doar banii si imi voi repara masina cand pot.
  Pana la urma, de ce sa raman si cu paguba, si cu timp pierdut cu drumuri la politie, cand pot sa imi recuperez macar banii (oricat de mica e paguba), si sa aiba si celalalt suma usor marita la urmatorul RCA?

 4. O fi zis ea ca credea ca o iei inainte dar nu de asta a intrat in tine, ci pentru ca nu a anticipat ca o sa si opresti sa acorzi prioritate pietonului.

  • Arthur: aia da, si pot chiar sa si inteleg o asemenea greseala. Apropo, aici intervine un sfat extrem de util pe care nu l-am primit in scoala de soferi, dar l-am citit pe TraficTube acum cativa ani buni: cand pleci de pe loc, dupa ce te asiguri temeinic in toate partile, in momentul in care te pui in miscare intotdeauna te uiti in directia in care merge masina.

   Ceea ce nu pot sa inteleg insa, este fuga ei ulterioara…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!