Giratoriul altfel

Adăugat de Kata
Raportează ca șters! 47

Sb-9x-..MRX..daca intri ca vaca-n giratoriu..eu tebuie sa te „admir” nu ?

16 comentarii

 1. Ai semnalizat si tu intentia ?

  • De la sec 0:07 se aude semnalizarea pusă….!

  • N-are relevanta daca autorul a semnalizat sau nu.”Vaca” a intrat in giratoriu fara sa se asigure,fara sa incetineasca si fara a acorda prioritate celor care erau in el deja.Se duce drept ca glontul.

  • Cand intrii in giratori trebuie sa claxonezi, sa pornesti niste beculete de craciun din jurul parbrizului si sa zambesti. Doar asa iti poti semnaliza „intentia” ca tu esti intr-un sens giratoriu si ceilalti trebuie sa-ti acorde prioritate garantata de carticica facultativa a soferilor: Codul Rutier. Atentie: abatarea de la aceste reguli duce la pierderea prioritatii.

 2. Iveco Stralis

  Autor,ma indoiesc ca ai procedat ca in clipul din link min. 1:55

  https://www.youtube.com/watch?v=dJ7Mp5NbLkY

  Daca ai procedat asa,aia nu are ce cauta la volan,daca nu aman2 lasati-va de soferie.
  Intelegeti odata ca semnalizarea ii ajuta pe cei(colegii) din jurul vostru.

  la 0:07 se aude semnalizarea,dar spre ce parte semnalizai,mai intai? 😐

  • Nu ai vrea sa semnalizez spre partea opusă nu? … Se aude clar semnalizarea mea…spre stânga normal… Vă legați atât de semnalizarea mea când respectiva habar nu are de ea…sunteti comici deja ma jur… De la sec 7 și pana la final se aude semnalizarea..nu am ce comenta ca nu-și mai are rostul!

   Iveco Stralis spre surprinderea ta exact ca în clipul pus de tine am făcut…nu semnalizez în sensul giratoriu decât atunci când merg drept înainte….

  • Iveco Stralis

   Kata sa inteleg ca ai semnalizat DOAR stanga nu si dreapta ptr „a anunta” iesirea din giratoriu,nu?? 😐

  • Ai răspunsul mai sus… Am semnalizat corespunzător….

  • Vezi că video-ul acela nu este 100% corect…

  • Iveco-Ce tot ii tragi cu semnalizarea autorului in giratoriu ca sa deturnezi fondul real al problemei?
   Fatuca a intors privirea spre stanga cand era deja intrata pe prima banda din giratoriu.
   Ce,astepta sa i se acorde ei prioritate de dreapta,odata ce considera ca daca a intrat deja pe un drum prioritar,are acest drept?
   Nu lega intrarea ei in giratoriu ca vaca la tainul din iesle,cu lipsa(oare?) semnalizarii autorului.Adica,dupa tine,daca semnalizeaza i se acorda prioritate si daca nu,nu?
   Acordarea prioritatii e obligatorie,neconditionata si in toate situatiile care o impun.Punct!

  • Iveco Stralis

   TAIS baiete,daca gandesti asa,o sa mori cu prioritatea in brate. 🙁
   PUNCT! 🙂

  • @Iveco Stralis Ce se intampla oare daca intri intr-un sens giratoriu, „virezi la stanga” (corect spus folosesti a treia iesire din patru) si nu semnalizezi neaparat la stanga?

   Nu va mai luati dupa toate clipurile postate de cine stie persoane pe internet.
   1:43-1:49 si 2:15-2:25 WTF … semnalizeaza la dreapta pentru a-i ajuta pe ceilalti sa inteleaga intentia de a parasi intersectia?!
   Poate nu-i este prea clara celui care a realizat/postat filmul obligatia de a semnaliza schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie, obligatie care trebuie respectata indiferent ca esti intr-un sens giratoriu sau pe un drum in aliniament. Obligatia asta o ai si noaptea la ora 12 cand esti singur in giratoriu si nu exista altii pe care sa-i poti „ajuta” sa inteleaga intentia 😉
   In plus, ceea ce lipseste din acel clip sunt marcajele trasate la intrarea in sens sau in interiorul acestuia, care creeaza obligatia de a urma numai anumite directii de deplasare. In lipsa acestora, se poate schimba putin povestea circulatiei in sens 🙂

 3. @Kata Asa ajung astia/astea intregi acasa si cu tabla in forma originala, pentru ca sunt altii suficienti de atenti la ei/ele.
  +

  • Țin la mașină că altfel merita sa dau în ea.. Îmi luam mașină la schimb si aia era… Dar mai bine evit cât pot. Oricum e vorba aia veche din popor… „Ulciorul nu merge de multe ori la apă „!

 4. La secunda 13 se observa clar ca se uita fix la tine, dar o doare-n spate, inainte cu tupeu.
  Avand in vedere ca semnalizarea se aude dinainte de a patrunde in giratoriu, tind sa cred ca ai procedat ca in clipul lui Iveco (la fel procedez si eu). Daca ai fi facut parte dintre cei care considera ca se semnalizeaza doar iesirea, semnalizarea s-ar fi auzit doar la final. Banuiesc ca pe la secunda 10 ai schimbat spre dreapta, se aude ceva atunci.

  • Am semnalizat atât intrare cât și ieșireasin sens… Dar se pare ca nu a fost suficient pt respectiva…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!