It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Golf 6 | Primul meu POV

Adăugat de Nenea Marian
Raportează ca șters! 15

In primul rand imi cer scuze pentru formatul 720p, am uitat sa il modific pe 1080p. In al doilea rand pentru ca este seara si calitatea este putin slabuta. As dori sa spun ca este primul meu contact si primul test de acest gen si-as dori sa stiu daca sunt persoane interesate de acest fel de clip.
Stiu ca nu sunt faze importante decat spre final cand am trecut pe langa masina politiei, iar ei se uitau mirati la ce am eu pe cap 🙂
Multumesc pentru timpul acordat (puteti sa lasati in comentarii orice parere pozitiva/negativa, dar sa fie constructiva, sa pot crea un produs cat mai bun)!

Ce mai caută lumea:
 • Martor bec ars la golf 6
 • POV CE INSEAMNA

6 comentarii

 1. Un singur comentariu am de facut: schimba becul/becurile arse în cazul în care eroarea din bord nu e din cauza ca ai pus leduri pe undeva.

  • Si eu am aprins martorul in bord pentru un bec de pozitie de pe stanga ars. Iti dai seama ca il voi schimba abia prin primavara cand se va face mai cald afara fiindca ca sa schimb acel bec, trebuie sa dau farul jos. 😀 😀 Nu imi incape mana prin spatele lui.
   ——–

   Faina initiativa. Si eu m-am gandit la un moment dat la o chestie de genul, dar eu avand putin peste 1.95, nu prea mai ramane loc de camera intre cap si plafon. :))

  • Este becul de la marsarier,nu este ars ci efectiv trebuie sa schimb toata instalatia. Daca inchid portbagajul mai tare dispare din bord. Ciudata treaba.

 2. Interesant… insa foarte greu de urmarit. Trepidatiile, miscarile bruste sunt altfel resimtite in video decat in realitate. Te doare capu’

  • Este primul clip si nu am stiut ce se intampla si cum sa stau in scaun,in asa fel incat sa mai atenuez din trepidatii,dar banuiesc ca o data ce fac trecerea la 1080p si o sa fiu si eu mai atent,o sa se mai imbunatateasca. Multumesc pt parere!

 3. De preferat sa filmezi ziua pentru ca noaptea camera( cam orice model) are o sensibilitate redusa.Singura problema este sa treci peste curiozitatea celor din jur:” muicaaa… vazui un ciborg azi, ma jur pe ce-am mai sfant”. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!