Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Gonzales Strecuracul

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 97

Gonzales Strecuracul aka Melteanul Daltonist cu Mercedes.
Ala cu Golful, papagal o musca si el. Semaforul cica era pentu trecerea de pietoni.
Multe chestii nasoale s-au intamplat acolo.

14 comentarii

 1. la ce o mai fi oprit ala cu golful? mai bine trecea din prima pe rosu decat sa ramana acolo…

  • Cred ca era cu ochii dupa vrabii. A avut timp berechet. Oricum ar fi, tot nerespectarea culorii rosii a felinarului se scrie in PV. Dar deh, nu sta politia acolo, sta pe Ciurel.

  • ce sa faca acolo? asteapta un nou accident ca sa-si mai indrepte atentia si spre zona aia…n-am inteles niciodata de ce au trebuit sa treaca atatia ani ca sa reactiveze semaforul ala.

 2. 0:22 Prost a oprit acolo cel cu VW-ul. Insa mai prost e depasitorul (0:30), care l-a mai si „tras” dupa el pe primul.
  +

 3. Rosu Adrian

  Eu cred ca i-a murit motorul la VW.

 4. 1:18 min pentru o postare care s-ar fi putut rezuma la 10 secunde. Clasic Ursul.

  • clar :)) reluarile fac toti banii. nu ai vazut si tu ca sunt reluari la fotbal, la tenis. mai ales la tenis poti sa ceri singur reluarea

  • Normal, reluarile sunt la moda vara aceasta 😉
   Ursul vara reluari face!

  • ing.tudor

   Pentru mine e ok reluarea, abia atunci am reusit sa vad in detaliu reactia pietonului. Cred ca a invatat ceva si pare mai atent la traversare.

 5. cand legislatia o sa le permita politistilor sa actioneze cu amenzi pe baza acestor clipuri, o sa avem drumuri mai sigure

  • Au fost cazuri in care s-au dat amenzi pe baza de video

  • ing.tudor

   Drumuri mai sigure da, dar nu e asa simplu deoarece e cu doua taisuri, cui i se da mult i se cere mult.

   Vor trebui probabil indeplinite niste conditii, cum ar fi sigilarea (inclusiv a memoriei), omologarea , actibild „camera auto” (pe costul doritorului) , clip min. x min, x ore de predare etc. si bineinteles sa nu gresesti cu nimic in clipurile predate integral de pe o cantitate de memorie minim acceptata, astfel va fi posibilitatea sa ajunga la asiguratori unde se poate aplica un coeficient de risc pe o perioada determinata sau nu.
   Posibil ca cei ce au camere sa aiba asigurarea mai mica. Posibil sa predea la cerere inopinata in benzinarii clipurile pentru a nu pierde reducerea. Posibil numai accidentele de circulatie la initiativa proprie si obligatoriu cand e implicat automobilul propriu.

 6. Mie rusine cu asemenea specimene de colegi de trafic un mare huoo…din partea mea

 7. Sofer De Prahova

  Sefu, ii zice Strecuratorul, nu Strecuracul.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.