Graba şi linia continuă

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 43

Locaţie: DN 17, jud. Suceava, Pasul Mestecăniş.

Ce mai caută lumea:
  • cum poti sa vezi unde se termina linia continua

5 comentarii

  1. Poate o sa-mi iau ceva smotoceli, dar cel care circula in conditiile acelea cu 30-40 km/h, pe drum liber si vizibilitate garla, deja este obstacol. Daca avea probleme de vedere, oboseala, defect la masina sau orice altceva ce il impiedica sa mearga la o viteza decenta pentru conditiile date, trebuia sa traga pe dreapta. Daca dorea sa admire peisajul, putea sa o faca de langa masina parcata, nu sa incurce pe toata lumea. Am dat de asemenea „destept” pe Valea Oltului, si multumita lui, s-a ajuns sa se faca coloana cat vedeai cu ochii. Zeci sau sute de soferi, printre care si eu, am facut de la Talmaciu pana la Valcea, aproape doua ore. Cred ca fiecare din cei care au reusit sa-l depaseasca, i-au umplut frigiderul de carne. Pe scurt, daca nu vezi, nu poti, nu poate masina sau vrei sa admiri pesajul, tragi pe dreapta si faci loc. Punct!

    • Pe o parte ai dreptate, dar in cazul asta nu ai avand in vedere ca la sfarsitul clipului puteau sa faca depasirea Legal.

    • @ungadrian si daca ne luam dupa legile lui Murphy, fix atunci vin masini din sens opus

    • @ungadrian, sau poate nu cunosc drumul sa știu ca o sa urmeze linie discontinua, merg de câțiva km în spatele melcului și dau peste o zona cu linie continua unde e vizibilitate și pot depăși, mai ales ca as avea nevoie doar de 3 secunde pentru a termina depășirea.

    • @Robert credeam ca doar eu am parte de domnul Murphy 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!