Te grabesti in BMW? Platesti!

Adăugat de bo4dan
Raportează ca șters! 199

BMW-ul din spatele meu nu mai avea rabdare, stiind ca nu se mai poate depasi legal in urmatorii 3-4 kilometri.
Am claxonat politistul sa il felicit pentru reactie deoarece nu era in misiune, el trecand strada de la posta de vis-a-vis de sectia de politie.

21 comentarii

 1. Si politistul trecea prin loc nepermis strada 😉

 2. Numai daca esti in BMW platesti?

 3. @bo4dan Dap, stim povestile astora: „Nu deranjez pe nimeni”, „nu incurc pe nimeni”, „am vizibilitate maxima”, „linia aia nu-i un zid sa nu treci peste ea” s.a.
  Uneori se termina totusi diferit de finalul cu care sunt ei atat de obisnuiti. De altfel cum ar trebui sa se intample mai des si-atunci am auzi povesti din astea mai rar.
  +

 4. Mistooo…..poate l-a prins si doar un pic baut/fumat.

 5. Nu i-ai dat si filmarea? In caz ca „autorul” ar dori sa conteste ceva.

  • Degeaba contesta , cuvantul lui impotriva cuvantului politistului — instanta il crede pe politist deoarece nu are niciun interes sa minta 🙂

  • de unde stii tu ca politistul nu dorea o intelege „amiabila” ???

  • @Alex123: Te bazezi pe vreun text dintr-o lege care sa sustina asta? Din cate stiu eu, daca se ajunge la situatia asta, cuvantul politistului nu prea conteaza. In mod normal ar fi trebuit oprit si un martor, poate cel cu Dacia.

  • politistul in exercitarea functiei se prezuma ca isi indeplineste atributiunile cu constiinciozitate si in conformitate cu legea si regulamentele, beneficiaza de prezumtia legalitatii, iar faptul ca se impune consemnarea a cel putin un martor la intocmirea procesului verbal este pentru a intari veridicitatea celor consemnate, iar ulterior in caz de contestatie sa intareasca convingerea instantei ca ceeea ce este consemnat este real.

   In alta ordine de idei, agentul constatator este reprezentant al Autoritatii, mai ales in cazul in care acesta constata personal savarsirea faptei contraventionale, ia nastere o prezumtie simpla de adevar a celor retinute in procesul verbal.

   In consecinta, cel are ataca procesul verbal, in instanta trebuie sa dovedeasca niste imprejurari credibile, care sa infirme situatia retinuta in PV.

   Conform art.129 Cod Proc Civila, persoana care cere ceva instantei de judecata, are obligatia sa probeze ceea ce cere.

   Catalinp am presupus ca e de buna credinta politistul , daca voia sa faca ‘ amiabila ‘ trimitea martorul la plimbare oricum :))

  • @Alex213 Multumesc pentru raspuns! Dar, da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine in totalitate. Atunci cand se contesta un proces verbal intocmit pentru o situatie ca cea prezentata in clip, Politia trebuie sa aduca dovezi suplimentare, de aceea probabil ca opreste si un martor. E la fel ca in cazul contestarii unei amenzi pentru viteza excesiva, numai ca atunci exista ca proba viteza inregistrata pe aparatul radar, dar pe care tot Politia trebuie sa o puna la dispozitie, iar nu cel care contesta procesul verbal. Deci, pentru a nu da nastere la abuzuri, cred ca este necesar un martor sau filmarea.

  • @Alex123 + de la mine.

   De aia e buna o camera video. Inregistrarea video poate constitui un material probatoriu suficient pentru deaschiderea unei contestatii in instanta, indiferent de martori. Dar e buna si ca sa temperezi din vreme excesul de zel al reprezentantului autoritatii.

   Am fost acuzat, odata, de un politist ca am trecut pe rosu, dar cand i-am spus ca am trecut pe verde plin, si doar o bulsculada neasteptata m-a facut sa raman blocat in intersectie, si pot proba asta video, a dat din umeri, si m-a lasat in pace. Nici el nu era prea sigur de circumstante, cred, dar daca nu aveam camera era doar cuvantul meu impotriva cuvantului lui. Si mi-o furam cu siguranta 🙂

 6. Si daca nu era BMW nu platea??? Pana una alta care este statistica asta de tot ce face un BMW-ist nu se compara cu nici o alta masina??? Daca era un logan oare titlul ar fi fost ” Te grabesti in LOGAN? Platesti!” ??? Mda

  • Din pacate statistica pune pe primul loc in topul vinovatilor de producere de accidente pe soferii de BMW In Romania. In ultimii 10 ani.

   BMW este o masina excelenta. N-are nicio vina. Doar ca marca este un magnet pentru toti pitipiponcii si pitipoancele care si-au luat permise „a la Pitesti”.

   In cocalarime, sa ai un BMW este telul suprem. Nu conteaza ca e cumparat la mana a cincea. Trebuie doar sa-l conduci ca „sa-i faci” pe ceilalti. GTA style.

   Soferii onesti de BMW n-au nicio vina, nici ei. Dar sunt victime colaterale, cand e vorba de aprecierea altora in trafic.

 7. + pentru clip.
  Iata de ce se intampla ce se intampla:

  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3721355

  Pentru ca unora nu le pasa de lege, stiind ca sunt sanse foarte mici sa fie amendati, in Romania.

  Si pentru ca singura grija a Politiei Rutiere pare a fi sa amendeze depasirea vitezei legale fie si cu 1 Km/h acolo unde limitarea nu are sens. Sau sa amendeze neacordarea prioritatii pietonilor acolo unde masinile parcate fix in fata trecerilor de pietoni fac imposibila observarea de catre soferi a acelor pietoni.

 8. Daca te grabesti in Ford Focus cu 100km/h in timp ce filmezi bordul te platesc altii pe tine.

  • Presupun ca te referi la videoclipul meu de pe autostrada goala cand filmam kilometrajul la 100kmh. :v

 9. Acum sa fiu rau, l-a oprit ca nu avea bani de timbre 😉

 10. la moraresti, nu ? cu botul mcv-ului in curte si radarul pe geam. nu multi stiu de el acolo si nu-l pun des, dar si cand il pun…. :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!