Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Grabit cu Range Rover pe DNCB

Adăugat de Ruhestand
Raportează ca șters! 53

A! contine urme de limbaj licentios.

7 comentarii

  • Vrei sa vezi unul si mai mare? Vezi comentariul pe care l-am primit pe youtube :))

  • Nu a inteles absolut nimic din clip. Are dreptate intr-o privinta insa: cand esti depasit ai obligatia sa circuli cat mai drepata posibil (evident nu co rotile prin nisip/sant etc). Dar nu vad cum acest lucru il scuza intr-un fel pe cel cu „jipan”, mai ales la depasirile periculoase ce urmeaza.

  • cine se astepta sa depaseasca fix inainte de intersectie? mai ales ca nu stie ce e aia semnalizare. eu eram atent la microbuz pentru ca multe masini fac stanga acolo…nici n-am vazut ca depaseste pana n-a ajuns in dreptul meu.

  • E de inteles atunci! Si daca nu era cum spui tu, nu este de scuzat felul in care efectueaza depasirile, de aceea am si zis ca tipul de pe youtube vorbeste aiurea.

 1. Si un sfert de ora mai tarziu era cu 100m in fata ta, in aceeasi coloana, nu? 🙂
  Nici macar o singura data nu s-a impiedicat de maneta de semnalizare, macar accidental…

  • iti dai seama…nu i-am inteles niciodata pe astia care depasesc intr-una cand se merge in coloana…oricat de rapid ai fi, mai mult de cateva sute de metri nu castigi…eu unul depasesc doar ca in situatia de fata: cand e o masina ce se deplaseaza mult mai incet decat restul coloanei…in rest…nu vad rostul.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.