Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Grabiti peste tot

Adăugat de Vecinu
Raportează ca șters! 55

O fi luna sarbatorilor si lumea fuge sa cumpere cadouri, dar putina atentie nu strica.
– Mergand pe drum cu semnalul dreapta pus (vroiam sa virez la colt), vad ca soferul din fata mea vrea sa parcheze pe margine, asa ca ii las loc; din spate vine un grabit care avea acelasi drum cu mine, dar s-a gandit sa nu astepte dupa prostime, era sa-l coste o aripa julita.
– Intr-un sens girator, Dorel de pe platforma se baga vitejeste si mai si gesticuleaza ca e claxonat (nu se aude din cauza muzicii)
– Dupa intersectie drumul se ingusteaza si nu incap o masina+bicicleta, insa tatae se incoarda si nu lasa doamna sa treaca cu masina.

7 comentarii

 1. mosulica cu toacla are prioritate de gabarit, ce stim noi :))

 2. Daca se poate, piesa de la 0:45… Multumesc! (scuze de off-topic)

 3. @Alex D.: Desant – Legați Cu Sfori

 4. Mr. Danutz

  + pentru muzica 🙂

 5. In aceeasi intersectie cu circulatie asemanatoare unui sens giratoriu, de pe banda de obligatoriu dreapta (0:45) se merge inainte fara probleme (Loganul rosu si taxiul de la 1:06). Hmm … asta parca imi aduce aminte de ceva asemanator din zona noastra 🙂
  +

 6. pinguinu nuclear

  vezi ca pe forum discutam sa ne vedem la o savarina in weekend-ul asta. Poate ne fericesti cu prezenta ta… 🙂

 7. pinguinu nuclear

  @Vecinu – initial nu mi s-a parut asa de important, dar ar fi misto sa lasi si o adresa de mail, sau da-mi mail la pinguinunuclear@yahoo.com. 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.