It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

E grele … e grele

Adăugat de T.C.
Raportează ca șters! 47

Poc în giratoriu

5 comentarii

 1. Clasic. Neasigurare la iesire din giratoriu coroborata cu intrare de pe B1 in giratoriu pentru a schimba directia spre stanga pe principiul ca intru pe unde vreau si ma invart cat vreau.
  Cel care nu s-a asigurat la iesire va pica vinovat desi eu i-as arde mai tare pe cei care intra pe B1 ca sa faca stanga sau sa intoarca caci astia dau peste cap fluiditatea circulatiei in giratoriu. Preselectia benzilor se face cu 50 m inainte de intersectie conform cu directia urmata (relativ la directia initiala).

  • Mare adevar spui despre cei de intra pe B1 ; solutia ar fi turbo-giratoriile, si cred ca s-ar rezolva problema. O alta solutie e bunul simt, care lipiseste la multi „soferi”.

 2. Nu îmi dau seama, cel de pe B1 a intrat de pe Bună Ziua în giratoriu, sau venea de sus, de pe Turzii, la fel ca cel de pe B2?

 3. Interesanta situatie. Daca imi aduc bine aminte GeluCJ a postat mai demult o situatie aproape identica (nu s-a lasat cu accident, deoarece el conduce prudent 🙂 ) in acelasi sens giratoriu, care a dat nastere unor discutii.
  Dupa cum spune si T.C. acolo nu sunt benzi marcate in sens, deci nu prea merge treaba cu „mi-am tinut banda”. Giratoriul respectiv e un bun exemplu de marcaj deficitar. Chiar sunt curios cum ar rezolva politia situatia asta.
  Ca bonus, cei de la finalul clipului care intra direct in B2 pe Calea Turzii, dupa ce vireaza dreapta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!