Ai greşit sensul de mers

Adăugat de Peter
Raportează ca șters! 101

A măcelărit linia continuă când a virat la stânga, apoi a luat-o pe contrasens. La volan, un personaj din Şatra. Sensurile de mers se separa de la 00:14, cu zona hasurata si scuar.
Geotag:
Intersectia cu pricina

Ce mai caută lumea:
 • tre sa te descurci boss

13 comentarii

 1. Stai linistit 🙂 am un prieten care a facut ceva asemanator pe un drum national la o trecere pe sub pod, sensurile de mers se separau in jurul piciorului podului. Poti ghici pe unde s-a dus prietenul meu 😀

 2. Acuma si tu, mai vrei sa stie si regulile de circulatie, daca se poate lua carnetul si fara, mancati-as sefu’ 🙂 +

 3. @Exile77 Cred ca ala zicea acelasi lucru 😆 Nu-i nimic, avea si proiectoarele in functiune (0:18) sa fie cat mai vizibil 🙂
  +

 4. Nu ii iau partea aluia. Trebuie sa fi idiot sa te incadrezi asa dar intersectia aia e de toata jena. Nu este aboslut nici un semn de circulatie. Dpdvd legal, omu a incalcat doar o linie continua. Nu a gresit nici un sens de mers.

  • Doar o linie continua ? Linia continua e un zid ! Ti se ia permisul pentru asa ceva !

  • @ananas , m-am exprimat eu gresit sau nu ai inteles tu bine „Dpdvd legal, omu a incalcat doar o linie continua” in sensu ca nu a incalcat alte reguli de circulatie.

   @Exile77 , orice sofer, cu un minim de bun simt si orientare in spatiu stie sa se incadreze corect intr-o intersectie de genul.
   „Amenajarile rutiere sau obstacolele din zona mediana a partii carosabile se ocolesc prin partea dreapta” – pe acelasi principiu cel cu Loganul trebuia sa ocoleasca si al doilea obstacol si apoi sa faca stanga dar o semnalizare corecta ar fi evitat o situatie de genul.
   Lasand la o parte „soferul” din clipul tau, vroiam doar sa atrag atentia asupra semnalizarii de tot rahatul. Din cauza asta nici nu se chinuie autoritatiile din Romania sa faca ceva, pentru ca sunt chestii pe care multi nici nu le baga in seama. Sunt satul de „las ca merge si asa” sau „se descurca ei, ca sunt oameni mari”. Poate asa s-ar invata si oamenii sa fie atenti la semne si sa nu mai conduca dupa cum ii taie capu.

 5. „Ce prosti, au pus linie continua pe acolo pe unde vreau eu sa o iau.”

 6. Cunosc acest drum,este cel de la iesire din Targoviste cum te duci spre acel stop mare de la Gura Ocnitii ( cred ) face legatura cu Moreni si Ploiesti .Este linie continua cum a venit el,trebuia mai in fata unde era discontinua si putea face stanga. Fiind rom,e mai greu cu logica..din pacate putea fi tragic daca venea si tare.

  • Da, acela este drumul. Daca venea mai tare, eu nu mai ajungeam la Ploiesti, iar el nu mai avea ce sa vanda (avea anunt pe geam, 2200 euro 🙂 ).

 7. Ha, adica ala te ia prin surprindere cu limuzina lui si tu, linistit, ai timp sa ii si citesti anuntul de pe geam. 🙂

  • Am avut timp sa îmi notez si nr. de telefon. 🙂
   Anunțul l-am văzut când am editat filmul. 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!