It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Greu cu incadrarea

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 26

Da oare de ce ma claxoneaza bucurestenii astia? Ce oameni rai, domne!

8 comentarii

  1. nici macar nu observa ca toate masinile care vin din spatele lui, fac dreapta. ce vrei, mandria de a fi primul la semafor, nepretuita, restul se platesc :))

  2. dar aveau loc pe langa el. care-i problema? cat timp a reusit sa faca miscarea asta si totusi sa lase spatiu mi se pare ok. daca aparea un autovehicul mare si nu incapea atunci eram curios de reactia lui.

  3. @tomita – glumesti? Cum adica nu vezi unde-i problema atata timp cat se putea trece pe langa el? Pentru voi incadratul din timp pe banda corespunzatoare e doar la misto?

  4. Acolo la Parlament mereu e aşa. Acum tu ai prins doar o singură maşină, dar când e ora de vârf, acolo e încă o coloană de maşini care aşteaptă la semafor pentru înainte pe juma’ de bandă. Şi când se mai bagă şi câte un cretin cu un camion sau o maşină mai mare, distracţţia e maximă.

  5. tzarush coclit

  6. sa recunoastem si ca nu prea exista presemnalizari corespunzatoare (adica daca tu esti baiat finut si circuli pe banda 1 ai toate sansele ca atunci cand vezi semnele/semaforul benzile 2-3 sa fie deja ocupate)

  7. Daca intersectia nu era pre-semnalizata cum trebuie omul a nimerit si el pe banda 1. Pentru asa ceva nu exista prevazuta nici o sanctiune in codul rutier, deci las-o mai moale.

  8. E greu sa intalnesti destia in trafic, si cand le da politia amenda zic ca politisti sunt nebuni, basanosi imputiti sa stea acasa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!