Greu la deal

Adăugat de EOL
Raportează ca șters! 125

Eu am ajuns in spatele lor si am blituit, cel cu VW Polo s-a retras, cel cu Skoda Fabia a decis cu greu sa se retraga pe banda intai si a facut-o total aiurea.
Cel cu Skoda era incepator si cred ca vrut sa urce dealul cu a 5-a 🙂

Cam toti am gresit: eu am stresat incepatorul cu Skoda, el s-a retras aiurea fara sa se asigure, fara semnalizare si incetinind, iar cel cu Polo s-a incapatanat sa treaca … din fericire fara urmari.

7 comentarii

 1. Off topic: Superb peisaj 🙂
  On topic: Daca nu „stresai” urcai si tu cu „a 5-a” 🙂
  * Poate avea joc in volan 😀
  * Poate voia la un gratar in natura…(nasoala alegere…)

 2. Ai uitat ceva in enumerarea greselilor… depasirea vitezei maxime admise 🙂
  Unde se termina limitarea aia penibila de 30 km/h? Vad marcajul de acostament intrerupt pe alocuri, dar nu cred ca se poate considera intersectie.
  Era si mai „frumos” daca indicatorul pentru banda destinata circulatiei vehiculelor lente avea si viteza minima obligatorie pe B2 ca aici

 3. §nak€™

  Daca eram eu in locul la unul din cei doi si imi dadeai flashuri cred ca faceai crize de nervi 🙂 nici de-al dracu’ nu ma dadeam de pe banda 😀

 4. OBSERVATOR

  Daca ar fi fost doar boii mici, as fi inteles ca asta este!
  Dar in acesta situatie prostia si nesimtirea celui cu Skoda din HD care intaezie aproximativ 10 secunde pe banda a – 2 -a, dupa care aproape ca se urca pe cel cu Golful, este: STRIGATOARE LA CER .

 5. + bine ca recunosti si tu ca ai gresit 🙂

 6. wow…!
  offtopic: de ce nu mai pot vota? recunosc ca de vreo 4 zile am cam lipsit de pe aici, asta in caz ca s-a schimbat ceva.

 7. Mi-ar fi placut sa stiu si eu unde e filmat! 😛

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.