Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Groapa

Adăugat de Mitică
Raportează ca șters! 144

Sora mea la volan, a subestimat o groapa. =>scut spart.

18 comentarii

 1. Foarte periculoase astfel de „obstacole”. As propune o vizita la administratorul drumului, din cauza caruia te-ai trezit cu aceste pagube, cu fotografii si materialul video prezent.

 2. Reactii, reflexe? stai sa caut in DEX sa vad ce explicatii au…

 3. verdenpom

  e bun e bun, scrisoare catre administrator si la judecata…

 4. ionescu liviu

  Bănuiesc că e vorba de o maşină cu scut de plastic, nu? 😕

 5. Gropile nu trebuie subestimate :)) Mai ales daca se afla pe pamant romanesc.

 6. Defapt scutul e de otel…dar mergea cu 240kmh si impactul a fost atat de puternic + frigul de afara care a facut otelul casant, rezultatul il vezi in poza atasata.

  Scuzati-mi ironia…dar unii sunt sub orice crtica !

 7. destule incidente anul asta pt valy

 8. zi bre unde e groapa sa nu mai dea si altii 🙂

 9. In 2008 am dat intr-o groapa, rezultat vizibil minor (julitura sub bara fata). Dupa cateva ore, masina in service cu motor oprit, inlocuit motor de catre reprezentanta si tragar + radiator avariate pe Casco. Asiguratorul Casco a dat in judecata Primariile vinovate (PMB + s 3) + cel care efectua lucrari pe drumul respectiv (zilele trecute am fost ca martor in proces… deci la aproape 5 ani dupa eveniment).
  Asa ca: grija mare la ce s-a intamplat acolo, desubt. La mine a fost afectat tragarul si nu stiu ce de pe la radiator, si de acolo toata dandanaua.
  Si eu aveam scut metalic, nu plastic.

 10. GhiciCine

  si totusi…cum sa vezi ditamai canionul si sa nu ai nici cea mai mica reactie ?!

 11. cand vad cei mai buni soferi din lume aici comentand ma mir cum dracu` vad doar cretini in trafic ..probabil s`au adunat toti pe trafictube

 12. Doamne @Valy1,eu zic sa sfintesti masina aia ca nu e deloc bine ce se intampla cu ea..si in filmuletele anterioare am vazut ca ai facut numai accidente si alte probleme..asta e sfatul meu.Chemi un preot sa-ti sfinteasca masina.

 13. o biscuite

  eventual sa-i dea si lui fo` 2-3 cani de aghiazma, asa, sa fie… 😛

 14. Are tata o vorba „Vinde-o si cumpara alta ca asta e ghinionista.”
  In rest… sper sa fie doar pagube minore.
  Un mare + pentru coment lu DTC.

 15. Ce masina desteapta Renault-ul asta, da muzica mai incet sa auzi bine de tot groapa, asta daca nu o vezi 🙂

  PS : asta in cazul in care nu a dat @valy volumul mai jos sa auzim si noi cum o rascheteaza pe jos 🙂

 16. VillageIdiot

  Condusul preventiv? mai bine supraestimezi o groapa decat sa dai in halul asta in ea ca apoi sa injuri.

 17. Daca toti ar face ca BlueKing ar mai disparea si din gropile (nesemnalizate) din tara aia.
  Asta este cea mai sanatoasa solutie: asigurare Casco… De tot balamucul cu judecati si umblaturi se ocupa asiguratorul, care are timp si fonduri. La final primaria/administratorul drumului plateste, chiar daca dureaza 5 ani. Fiti voi linisititi ca asiguratorul nu pierde: primeste plata pentru daunele masinii + cheltuieli cu experti daca este nevoie + salarii angajati implicati in actiunea de dat in judecata + inflatie + cheltuieli de judecata.
  Daca toti ar face asa, primaria ar ajunge la un moment dat sa faca un calcul scurt: risc sa platesc atat de mult cand pierd proces, sau cu o infima parte din suma aia macar investesc in semnalizare de gropi…. ca de reparat oricum trebuie sa le repare la un moment dat. Macar sa le semnalizeze cum trebuie pana atunci.

  In tarile civilizate asa este 😉

 18. Marius Buz

  Meh, primaria = buget local = bani din taxele catre noi. Cind se va face individualizarea raspunderii si vor plati din buzunarele proprii atunci iau toate gropile la rind si-i pun sa plateasca.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.